Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:19:14

Представники ОПОРИ та поліції домовились про співпрацю під час президентської виборчої кампанії

25.01.2019   07:49Агенцiя

Представники Національної поліції та Громадянської мережі ОПОРА на Чернігівщині взаємодіятимуть на виборах Президента України.


Про це йшлося 23 січня під час зустрічі координаторки спостереження за виборами ОПОРИ в Чернігівській області Наталії Висіканець, громадської омбудсменки з виборчих прав в Чернігівській області Олени Рогової із Едуардом Альохіним, начальником обласного управління УМВС.

Координаторка спостереження за виборами ОПОРИ в Чернігівській області Наталія Висіканець зазначила: «Враховуючи всі особливості нинішніх виборчих президентських перегонів, важливо спільно  з правоохоронцями діяти швидко та результативно, аби не допускати порушень і забезпечувати дотримання вимог законодавства».

Громадська омбудсменка з виборчих прав в Чернігівській області Олена Рогова додала: «Ми готові ділитися власним досвідом  з поліцією і просити про взаємну допомогу.  Водночас  з тим пам’ятаючи, що моніторинг дій правоохоронців залишається одним з пріоритетних завдань захисників виборчого права».

Начальник обласного управління УМВС в Чернігівській області Едуард Альохін додав: «Поліція готова оперативно реагувати на зміни в стратегіях і методиках ведення передвиборчої агітації. Ми прагнемо досягти максимально цивілізованого процесу».


Наталія Висіканець, координаторка спостереження за виборами ОПОРИ в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.