Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:06:01

Про запровадження додаткових режимних обмежень. Офіційно

06.12.2018   08:03Агенцiя

На період дії воєнного стану» запроваджено додаткові режимні обмеження.

В рамках додаткових режимних обмежень на період дії воєнного стану у контрольованих прикордонних районах та прикордонній смузі забороняється:
•    здійснення будь-яких польотів легкомоторних літальних апаратів, квадрокоптерів, повітряних безмоторних засобів пересування (планерів, дельтапланів, аеростатів, дирижаблів), а також стрибків з усіх видів парашутів;
•    випуск маломірних суден та інших плавзасобів, засобів пересування по кризі і снігу (в тому числі засобів розваг на воді та кризі), суден рибного господарства в частину вод прикордонних річок, озер та інших водойм, обмежених лінією державного кордону, берег яких належить Україні;
•    перебування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також рух транспортних засобів (в тому числі які займаються сільськогосподарською  на власних земельних ділянках (паях) з 16.00 до 08.00 в смузі місцевості від прикордонних знаків (інформаційно-попереджувальних знаків) в глибину прикордонної смуги на відстань до 500 метрів;
•    полювання в межах прикордонної смуги за письмовими або усними (з обов’язковим письмовим дублюванням) вимогами начальника Чернігівського прикордонного загону;
•    перевезення в транспортних засобах зброї та будь-яких засобів активної оборони без відповідних дозволів;
•    використання радіостанцій, крім встановлених на спеціальній техніці та транспортних засобах спеціального призначення (або зареєстрованих у встановленому порядку).

Нагадуємо, що продовжують діяти додаткові тимчасові режимні обмеження затверджені наказом Міністерства внутрішніх справ України від 07.09.2015 року №1075 «Про затвердження Додаткових тимчасових режимних обмежень у контрольованих прикордонних районах» та наказом Чернігівського прикордонного загону від 12.04.2018 року №450-АГ «Про затвердження додаткових тимчасових режимних обмежень на в’їзд і провадження робіт в межах Новгород-Сіверського, Семенівського, Корюківського, Сновського, Городнянського, Ріпкинського та Чернігівського контрольованих прикордонних районів».


Помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби підполковник О. Дудко

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини