Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:04:01

Чергове засідання виконавчого комітету Ніжинської міськради

26.10.2018   09:20

25 жовтня у малій залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

У засіданні взяли участь радник міського голови Сергій Осадчий, начальник фінансового управління Людмила Писаренко, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, заступник начальника управління культури і туризму Антоніна Купрій, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, ЗМІ.

На порядку денному був 1 проект рішення та 6 проектів рішень подані на розгляд у робочому порядку, а також Різне:

1. Про порушення клопотання щодо присвоєння Почесного звання України «Мати -героїня».
2. Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.
3. Про розгляд матеріалів опікунської ради.
4. Про внесення змін в додаток рішення виконавчого комітету Ніжинської міськоїради  №261 від 16 серпня 2018р. «Про фінансування заходів міської програми розвитку туризму на 2017-2021 рр.».
5. Про внесення змін в додаток до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради №300 від 13 вересня 2018 р. «Про проведення  Ніжинського «Покровського ярмарку-2018».
6. Про надання дозволу СТОВ «Дружба -Нова» на відновлення дорожнього покриття проїзду з вул. Носівський Шлях до підприємства СТОВ «Дружба -Нова».
7. Про виконання бюджету міста Ніжина за 9 місяців 2018 року.

Різне:
1. Про необхідність внесення змін до маршрутної мережі та системи пасажироперевезень в м. Ніжині.
2. Про унормування соціальної послуги щодо забезпечення дровами сімей соціально-уразливих категорій.
3. Про початок опалювального сезону в м. Ніжині.

Далі перейшли до розгляду порядку денного.

По питанню «Про порушення клопотання щодо присвоєння Почесного звання України “Мати-героїня”» доповіла начальник відділу молоді та спорту Анна Лисенко, яка зазначила, що Крещенко Яна Олександрівна народила та виховує 9 неповнолітніх дітей (п’ять з яких досягли восьмирічного віку), створює сприятливі умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих  духовних і моральних якостей, доцільно порушити клопотання перед Чернігівською обласною державною адміністрацією про присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня» багатодітній матері. В ході обговорення даний проект рішення одноголосно підтримали.

У «різному» міський голова Анатолій Лінник підняв питання щодо розгляду пропозицій по зміні тарифів в громадському транспорті та акцентував увагу щодо розрахунків, обґрунтованості складових тарифів. Також Анатолій Валерійович висловив пропозицію розглянути нові умови конкурсу на пасажирські перевезення, відповідно до рекомендацій по оптимізації транспортної мережі в місті Ніжині розроблених Чернігівським національним технологічним університетом.

Проекти рішень були детально розглянуті та прийняті виконавчим комітетом.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.