Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:18:04

Закінчилось засідання 43-ї сесії Ніжинської міської ради

03.10.2018   11:31

2 жовтня у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради продовжилось пленарне засідання 43-ї сесії Ніжинської міської ради під головуванням секретаря міського голови Валерія Салогуба.

На початку засідання зареєструвалось 25 депутатів міської ради сьомого скликання. Також були присутні перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, заступник міського голови Сергій Дзюба, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств міста, представники засобів масової інформації та громадських організацій.

На сесії розглянули земельні, майнові та соціальні питання. Всі проекти рішень були детально розглянуті та прийняті депутатами з деякими технічними правками.

Під час засідання представникам місцевої влади надійшло відкрите звернення від голови Ніжинського відділення ГО «Чернігівське земляцтво» Олександра Харченка з приводу ухваленого рішення виконавчим комітетом Ніжинської міської ради про передачу частини комунального майна в оренду приватній особі: зупинкові комплекси для розміщення реклами, а саме для розміщення державної символіки в цілях підвищення патріотичного виховання серед мешканців та гостей Ніжина.

У різному Григорій Олійник зробив оголошення, що 3 жовтня об 11.00 годині в малій залі міської ради відбудеться  презентація результатів обстеження пасажиропотоку в місті. Запросив депутатський корпус, громадськість ознайомитись з статистичними даними щодо обрахунку пасажиропотоку і обговорити питання затвердження тарифів.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини