Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:08:25

Відсьогодні в Україні дорожчає листування

01.09.2018   13:53Агенцiя

Листуватися та відправляти посилки в Україні стане дорожче. Тарифи "Укрпошти" зростуть двічі: з 10 вересня 2018 року, та з 1 січня 2019 року.

1-й етап — тариф на пересилання письмової кореспонденції (непріоритетний лист вагою до 50 г) зміниться на 2 грн, а на посилки без оголошеної цінності, в рамках послуги “Укрпошта Стандарт”, масою до 10 кг в межах України — на 3,6 грн (з ПДВ).

2-й етап — тариф на пересилання письмової кореспонденції (непріоритетний лист вагою до 50 г) зміниться порівняно з першим етапом на 1 грн, а на посилки без оголошеної цінності, в рамках послуги “Укрпошта Стандарт”, масою до 10 кг в межах України на 2,4 грн (з ПДВ).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що зміниться для українців з вересня: перехід на "цифру", пакунки малюка та нова школа

Тарифи на пересилання відправлень вагою понад 10 кг в рамках послуги “Укрпошта Стандарт”, зокрема, на пересилання відправлень вагою від 10 до 15 кг в межах області становитиме 45 грн (з ПДВ), в межах України — 51 грн (з ПДВ).

Тарифи на пересилання міжнародної кореспонденції та міжнародних посилок, а також тарифи на додаткові послуги при пересиланні відправлень “Укрпошта Стандарт” не змінюються.

Раніше Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) схвалила зміни до Методики визначення та розрахунку тарифів на послуги транспортування природного газу.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.