Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 03:40:46

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міськради

29.08.2018   11:53

28 серпня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради.

З першого питання про хід виконання рішення виконавчого комітету від 10 квітня 2018 року №126 „Про затвердження заходів по роботі підприємств житлово-комунального господарства міста Прилуки у весняно-літній період 2018 року та підготовці до осінньо-зимового періоду 2018-2019 років”доповів Олег Созінов – начальник управління житлово-комунального господарства міської ради, його співдоповдачами виступили керівники комунальних підприємств міста.

Члени виконкому заслухали інформацію про ремонтні роботи з обслуговування внутрішньобудинкових систем, утримання та обслуговування мереж зовнішнього освітлення міста, про утримання вулиць і доріг міста (облаштування доріг, ремонт щебеневих основ) по дорогах та перехрестях, про ремонт та підготовку техніки для роботи в осінньо-зимовий період та про косіння трави на прибудинковій території багатоповерхових будинків та по вулицях міста.

Також Олег Созінов доповів про погодження міської Програми „Утримання безпритульних тварин у реабілітаційному центрі міста Прилуки на 2018-2020 роки” наголосивши, що Програма спрямована на регулювання чисельності безпритульних тварин у місті шляхом їх відлову та розміщення в реабілітаційному центрі. Програма також спрямована на роботу з населенням щодо впровадження в суспільну свідомість стандартів гуманного поводження з тваринами. Базується на ідеї стерилізації. Стерилізовані тварини обов’язково мають бути візуально ідентифіковані та тавровані. Пріоритетним є передача стерилізованих безпритульних тварин новим власникам.

Гапон Людмила спеціаліст Прилуцького міського центру для дітей, сім’ї та молоді акцентувала увагу присутніх на проведенні фестивалю творчості осіб з обмеженими можливостями „Прилуки Fest”, проведення якого заплановано на 22 вересня 2018 року. Члени виконкому погодили склад оргкомітету та наголосили на належній підготовці та підтримці даного фестивалю.

В ході засідання начальник управління освіти міської ради проінформував, про результати проведених конкурсів на посади директорів комунальних закладів загальної середньої освіти: Прилуцької гімназії №1 імені Георгія Вороного , Прилуцької ЗОШ I-III ступенів №7 Прилуцької ЗОШ I-III ступенів №9, Прилуцької ЗОШ I-III ступенів №13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського та надав членам виконавчого комітету відповідний пакет документів.

За результатами розгляду члени виконкому погодили призначити на посади:

Директора Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 Прилуцької міської ради Чернігівської області - ЗУБА Володимира Володимировича.

Директора Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9 Прилуцької міської ради Чернігівської області - СИМОНЕНКО Наталію Петрівну.

Директора Прилуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського Прилуцької міської ради Чернігівської області - КАЛЮЖНОГО Миколу Володимировича.

Кандидатура РАДЧЕНКА Олександра Анатолійовича на посаду Директора Прилуцької гімназії №1 імені Георгія Вороного Прилуцької міської ради Чернігівської області не набрала відповідної кількості голосів.

Також у ході роботи члени виконавчого комітету розглянули та узгодили низку питань життєдіяльності нашого міста.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.