Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:04:02

Безоплатні аналізи і дослідження за призначенням вашого сімейного лікаря

03.08.2018   10:56Агенцiя

100% послуг первинної допомоги, які надає сімейний лікар, терапевт або педіатр, оплачуються медзакладу з коштів платників податків (державного бюджету).

Збережіть собі цей список (https://goo.gl/vEN4cw) — це повний перелік медичного обслуговування, на яке ви маєте право в кожному медзакладі, який надає первинну медичну допомогу та фінансується за державний кошт.

До нього входять не лише всі послуги, які надають лікарі первинної медичної допомоги, а також базові аналізи та дослідження — вони перелічені на інфографіці. Кожен з цих аналізів можна пройти за призначенням вашого сімейного лікаря, терапевта чи педіатра у закладі охорони здоров’я, де він веде прийом.

Інші дослідження та аналізи за необхідності виконуються за направленням вашого лікаря в поліклініках або лікарнях.

Якщо медзаклад має договір з НСЗУ, звертайтеся зі скаргою на Урядову гарячу лінію — 15-45. З осені у Нацслужби здоров’я запрацює власний контактний центр, куди можна буде звернутися.

Якщо ваш заклад ще не підписав договір із НСЗУ, зверніться зі скаргою до головного лікаря та/або у місцевий департамент чи відділ охорони здоров’я.


Уляна Супрун

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини