Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:21:34

Суди і журналісти налагоджували діалог і говорили про судову реформу

05.07.2018   16:50Агенцiя

5 липня відбувся прес-сніданок організований Комітетом виборців України.

В ході зустрічі в неформальній обстановці місцеві журналісти та представники судових адміністрацій обговорили хід судової реформи на Чернігівщині, визначили перелік цікавих питань для подальших обговорень.

Володимир Андрійченко , керівник Черніговіського Комітету виборців України, наголосив, що судова реформа є надзвичайно важливою і визначальним є розуміння самої суті реформи - суспільством. І саме масові медіа мають сприяти розумінню реформи українцями.

Алла Філатова, редактор міського порталу город.сн.юа, розповіла, що в процесі звернень до судів за розясненнями, була приємно вражена відкритістю судової системи в Чернігові.

Юлія Туринець, прес-секретар господарського суду Чернігівської області, розповіла про аспекти впровадження судової реформи на Чернігівщині.
Алла Скорик, редактор суспільного телебачення, порушила багато питань, які залишаються не розкритими і незрозумілими для жителів області.

Зокрема питання об’єднання судів області, електронний суд та інші
Нагадаємо, що даний прес-сніданок відбувався в рамках інформаційної кампанії інформування громадян щодо основних аспектів судової реформи.

Даний прес-сніданок проводиться в рамках проекту «ПІДВИЩЕННЯ ОБІЗНАНОСТІ ГРОМАДСЬКОСТІ ЩОДО СТАНУ ТА ХОДУ СУДОВОЇ РЕФОРМИ НА МІСЦЕВОМУ ТА НАЦІОНАЛЬНОМУ РІВНЯХ», що виконує ВГО «Комітет виборців України».


Чернігівський осередок Комітету виборців України

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини