Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 06:57:14

Амбулаторія поліклініки Чернігівської міської лікарні № 2 обслуговуватиме дорослих і дітей

09.06.2018   10:24

Амбулаторію сімейних лікарів поліклініки Чернігівської міської лікарні № 2, яка почала нещодавно працювати відвідав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Медичний заклад розташований у районі «П'яти Кутів» за адресою: пров. 1-го Травня, на другому поверсі.

Начальник управління охорони здоров’я міської ради Владислав Кухар повідомив, що для проведення капітального ремонту приміщень цієї будівлі з міського бюджету були виділені кошти у сумі 1,87 млн грн. Проектні та ремонтні роботи на замовлення та під контролем управління капітального будівництва міської ради проведені підрядником – «МЖК сервіс».

У цьому медичному закладі обслуговуватимуться пацієнти, які проживають у межах вулиць Савчука; Гетьмана Полуботка, 44-80; проспекту Перемоги, 114-163; вул. Шевченка, 22-53-в; вул. 1 Травня,7-41, 24-48, 50-136, 73-123 та інші.

Лікарі вестимуть прийом як дорослого, так і дитячого населення. Там працюватимуть 5 терапевтичних дільниць поліклініки міської лікарні № 2 та 2 педіатричні дільниці дитячої поліклініки № 2. Штатний розпис амбулаторії передбачає 8 посад лікарів, 11 посад середніх медичних сестер та 5 посад реєстраторів та молодших медичних сестер.

Крім того, передбачається наявність процедурного кабінету, денного стаціонару на 2-3 ліжка, кабінету фізіотерапевтичного лікування (інгалятор, УВЧ, небулайзер), кабінету ЕКГ обстеження.

На сьогодні загальна кількість населення, що проживає у цьому мікрорайоні: дорослих майже 12 тис. осіб та 1800 дітей віком до 17 років. Але в умовах підписання декларацій можливі зміни в кількості пацієнтів. Станом на 7 червня більше 4 тисяч мешканців цього району вже підписали декларації з лікарями амбулаторії.

Владислав Кухар висловив сподівання, що таке наближення первинної медичної допомоги до пацієнтів, по-перше, у деякій мірі сприятиме поліпшенню умов праці лікарів, по-друге, буде позитивно прийнятним для пацієнтів, завдяки своїй наближеності. Особливо це буде торкатися людей похилого віку та молодих родин з дітьми, які мешкають в новобудовах.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.