Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:44:17

Аграрна партія посилила позиції на Прилуччині

22.02.2018   12:39

В понеділок на Прилучинні відбулася знакова подія – новими очільниками Прилуцької міської та районної організацій Аграрної партії стали Микола та Дмитро Рожко.

В конференціях взяв на участь голова Чернігівської обласної організації Аграрної партії України й депутат обласної ради Сергій Гайдай.

Головою міської організації Аграрної партії став Микола Рожко. Він пройшов всі щаблі виробництва (майстер, інженер, начальник виробництва, директор). Відродив «Прилуцький м’ясокомбінат». Був також заступником Прилуцького міського голови. Сьогодні Микола Васильович багато допомагає прилучанам, займаючись благодійністю.
 
Звертаючись до делегатів та запрошених конференції Микола Рожко зазначив: «Життя приносить нові виклики, але  впевнений, що в мене є час зробити ще багато добрих справ разом з командою Аграрної партії. Найперше я повірив голові обласної організації Аграрної партії Сергію Гайдаю та лідеру Аграрної партії Віталію Скоцику.

Переконаний, що саме з цією командою ми досягнемо успіху. Мені прикро, що з міста Прилуки молодь виїжджає, тому наше завдання повернути довіру підростаючого покоління до влади й зробити все можливе, щоб наші діти і внуки мали більше можливостей в своїй реалізації та будівництві кращого життя».

Заступниками голови міської організації Аграрної партії обрано Павла Чернікова – директора Прилуцького агротехнічного коледжу, Ніну Науменко – завідуючу навчально-виробничої практики Прилуцького агротехнічного коледжу та Оксану Буряк – директорку «Благодійного фонду Рожка Артема».

Молодий, перспективний, громадсько-активний й відповідальний господарник. Так можна охарактеризувати Дмитра Рожка – новообраного голову Прилуцької районної організації Аграрної партії України.
Дмитро Миколайович ще у 2009 році разом із батьком і братом відродили сільськогосподарське підприємство ТОВ «Прилуки-Гарантбуд» в селі Обичів Прилуцького району. Підприємство займається вирощуванням свиней, овець та зернових культур й сьогодні є лідером тваринництва Чернігівщини.

Заступниками голови районної організації Аграрної партії обрано Миколу Фесика та Сергія Вовченка.

Делегат конференції, депутат Прилуцької районної ради та генеральний директор ТОВ «КРОК-УКРЗАЛІЗБУД» Михайло Андрієвський зазначив: «Мені до цього часу не зрозуміло, чому Європа повинна жити краще за нас.

Соромно за пенсіонерів, які страждають від відсутності належних коштів на лікування й харчування. І в цьому винні всі ми. Але з гордістю говорю, що продукцію, яку ми виготовляємо є екологічно чистою. Працюємо з інститутами – без науки не можна. Сьогодні потрібно всім бути більш політично-активними й вірити в те, що Аграрній партії під силу підняти економіку країни з колін».
Звертаючись до делегатів та запрошених районної та міської конференцій у Прилуках Сергій Гайдай привітав новообране керівництво та нових членів партії.

– Для Аграрної партії сама влада не є самоціллю, а засобом виконання завдань Програми партії, найвищими цінностями якої є життя Людини, її здоров’я, честь, гідність, права. До нас приєднуються люди, які готові інвестувати свій час і ресурси у розвиток країни. Сьогодні Аграрна партія на високому ідейному підйомі і організаційному рівні. Наша політична сила на Чернігівщині брала участь у виборах в 32 ОТГ, виборовши 2 місце серед всіх політичних партій, 146 мандатів із загальної кількості – 760, що складає 19,2%. Кожний п’ятий виборець проголосував за Аграрну партію. За результатами виборів до ОТГ в Україні ми виборювали третє місце серед усіх політичних партій, обійшовши навіть парламентські. «Збережемо найдорожче, збудуємо – найкраще!» – з таким дороговказом ми рухаємося вперед й об’єднуємо тих людей, кому не байдужа доля країни, – підсумував Сергій Гайдай.


Прес-служба Чернігівської обласної організації Аграрної партії України


P.R.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини