Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:27:17

На черговому засіданні виконавчого комітету Прилуцької міської ради

30.01.2018   13:08

У сесійній залі міської ради 30 січня відбулося засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради, на розгляд якого було внесено 26 питань, а саме:

Про стан виконавської дисципліни та роботу з документами в управліннях, відділах та секторах міської ради у 2017 році (додається).

Про стан організаційної роботи в управліннях, відділах та секторах Прилуцької міської ради у 2017 році (додається).

Про стан розгляду звернень суб’єктів господарської діяльності та громадян міста стосовно надання адміністративних послуг за підсумками 2017 року (додається).

Про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до Прилуцької міської ради у 2017 році ( додається).

Про заходи Прилуцької міської ради по виконанню Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».

Про відбір кандидатів з числа цивільної молоді до вищих військових навчальних закладів МО України у 2018 році.

Про затвердження плану загальноміських заходів у рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!».

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 20 липня 2016 року №307 «Про затвердження міського плану заходів, спрямованих на активізацію вивчення громадянами м.Прилуки англійської мови, на період до 2020 року».

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 7 березня 2017 року №83 «Про затвердження плану заходів щодо популяризації Державних символів України в місті Прилуки».

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 21березня 2017 року №104 «Про затвердження плану заходів із реалізації Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» у м.Прилуки на 2017-2018 роки».

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 28 січня 2014 року №33 «Про заходи щодо розвитку туристичної інфраструктури міста».

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 15 серпня 2017 року № 289 «Про план заходів щодо реалізації Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2020 року в місті Прилуки».

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 25 жовтня 2016 року № 438 «Про заходи щодо зміцнення моральності у суспільстві та утвердження здорового способу життя».

Про хід виконання рішення виконавчого комітету від 22 квітня 2008 року № 247 «Про затвердження плану заходів щодо реалізації обласної цільової програми реформування системи закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування».

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 30 травня 2017 року № 189 «Про реалізацію Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в м. Прилуки на 2017 рік».

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 21 березня 2017 року №105 «Про затвердження загальноміських заходів по реалізації Програми правової освіти населення Чернігівської області на 2017-2018 роки».

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 21 лютого 2017 року № 70 «Про затвердження плану заходів щодо ефективного та раціонального використання бюджетних коштів, передбачених для утримання установ, підприємств і організацій, які використовують кошти міського бюджету у 2017 році».

Про виділення коштів.

Про пайовий внесок замовників на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Про розташування зовнішньої реклами.

На черговому засіданні виконавчого комітету були розглянуті проекти рішень, які містять інформацію з обмеженим доступом:

Про надання поштових адрес.

Про припинення функціонування прийомної сім’ї.

Про визначення місця проживання дитини.

Про розгляд звернень громадян міста стосовно укладання договору дарування будинку та земельної ділянки, купівлі-продажу квартири.

Про взяття на квартирний облік, переоформлення особового рахунку та договору найму житлового приміщення.

Про дозвіл на реєстрацію місця проживання.

Під час засідання виконавчого комітету міської ради члени виконкому задали ряд запитань доповідачам та детально обговорили кожне питання порядку денного.

Виконавчий комітет міської ради ухвалив відповідні рішення по внесених на розгляд засідання питаннях.


Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини