Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:41:23

Позачергова сесія - вітання з новорічними святами і план економічного і соціального розвитку

30.12.2017   11:07Агенцiя

28 грудня відбулася 11 (позачергова) сесія 8 скликання Козелецької селищної ради. Хоча порядок денний виявився чималим, а це 35 пунктів, початок задався святковим завдяки артистам районного будинку культури, які прийшли привітати депутатів з новорічними святами. До речі, це незмінна традиція працівників культури в останню сесію року вітати місцевих депутатів, за що їм завжди щиро вдячні.

А тепер про важливе. Головним питання було прийняття плану економічного і соціального розвитку Козелецької селищної ради на 2018 рік. Хочемо зазначити, що прийняли до уваги кожну пропозицію депутатів та в.о. старост громади. То ж після активних обговорень на комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності, питання винесено на сесію, на якій депутати одноголосно проголосували «За».

Визначили пріоритетні об'єкти, які доцільно фінансувати із залученням коштів державного, місцевого бюджетів, коштів інвесторів та благодійної допомоги (за рахунок усіх джерел фінансування). А саме: реконструкція акушерсько-педіатричного корпусу Центральної районної лікарні сел. Козелець, реконструкція водопровідної мережі в сел. Козелець, визначений перелік автомобільних доріг комунальної власності, які підлягатимуть капітальному (вибірковому) або поточному ремонту, вуличне освітлення населених пунктів громади, чищення ставків по селам та ремонти будівель комунальної власності.

Затвердили Програми забезпечення діяльності для комунальних підприємств «Козелецьводоканал» та «Муніципальна варта».

В кінці сесії селищний голова Олена ДМИТРЕНКО привітала всіх присутніх з прийдешнім Новим 2018 роком та Різдвом Христовим.  «Дякую Вам за співпрацю та мужність духу у вирішенні різноманітних питань! Я впевнена, що й надалі наші спільні зусилля приноситимуть гарні результати –зазначила Олена Борисівна, - Бо Новий рік — це нові ідеї, нові проекти і нові досягнення. Хай Ваші розпочаті добрі справи стануть основою благополуччя кожної родини в громаді. Бажаю, щоб Різдвяна зоря запалила у Ваших серцях вогонь віри, любові, надії та оптимізму, наснаги і невичерпної енергії!»

На такій оптимістичній і святковій ноті і завершилась остання сесія 2017 року.

З повним текстом рішень 11 (позачергової) сесії 8 скликання всі бажаючі можуть ознайомитись на офіційному сайті Козелецької селищної ради в розділі «Сесії».


Відділ із зв'язків з громадськістю, ЗМІ та громадськими організаціями Козелецької селищної ради

 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини