Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:23:22

Міський голова Корюківки Ратан Ахмедов прозвітував про роботу Корюківської міської ради у 2017 році

27.12.2017   08:47Агенцiя

На відкритій зустрічі з представниками громади, яка відбулась 23 грудня в міському будинку культури, мова йшла про підсумки роботи Корюківської міської ради за рік. Міський голова розповів громадськості про роботу виконавчого апарату, виконкому, депутатського корпусу міської ради.

Зокрема, за звітний період відбулось 12 засідань сесій міської ради, на яких розглянуто і прийнято понад 300 рішень. Більше 500 рішень прийнято на 25 засіданнях виконавчого комітету. Міською радою видано близько 15 тис. різного плану довідок громадянам.

Ратан Ахмедов доповів про виконання бюджету, його доходи та видатки. Серед останніх основними були видатки на розвиток медицини (ремонт пологового та покрівлі інфекційного відділення, ремонт холу ЦРЛ, придбання житла лікарям, навчання студентів медичних навчальних закладів, спів фінансування інших проектів), благоустрій (освітлення вулиць, встановлення камер відеоспостереження, реконструкція Парку Пам’яті, роботи на міському пляжі, встановлення різних об’єктів благоустрою), розвиток спорту, підтримку та розвиток галузі культури (оновлюється матеріальна база).

Корюківська громада дбає про підростаюче покоління, тому лише за цей рік було встановлено 5 сучасних дитячих майданчиків, облаштовано інклюзивну кімнату в міській ЗОШ №4.

Окрім цього, серед реалізованих проектів – багатофункціональний спортивний майданчик на базі тієї ж школи, а в перспективі – міні-футбольне поле на території гімназії; скейт-майданчик; цілий ряд підтриманих молодіжних проектів (літні мистецькі вечори, Міжнародний зимовий Кубок КВК, «Корюківка вишивана», «Наше Різдво», «Корюківка-місто добрих справ» та ін..).

Одним із важливих напрямків роботи є турбота про здоров’я громадян. Так, наразі в с.Сядрине будується нова свердловина для забезпечення жителів якісною питною водою. З цією ж метою в Корюківці будуються водогони та в наступному році планується будівництво свердловини.  Також цього року Корюківка долучилась до загальної європейської практики по роздільному збиранню сміття – в місті були встановлені контейнери для пластикових відходів.

Міський голова повідомив, що значна увага приділяється роботі комунальних господарств. Підтвердженням тому є цьогорічна закупівля комунальної техніки: дорожня машина-самоскид, причеп з маніпулятором, екскаватор-навантажувач, автопідйомник (24 м) та ін..

Прозвітував Ратан Ахмедов і про ситуацію з ремонтом доріг, загальний обсяг видатків на які цього року перевищив минулорічний показник у 7 разів. Міський голова зауважив, що досить масштабний ремонт дорожнього покриття став можливий також завдяки митному експерименту.

Серед проектів, що будуть реалізовуватись, наймасштабнішими є «Новий освітній простір» – впровадження нової філософії загальноосвітньої школи (на базі ЗОШ №1) та Центр надання адміністративних послуг – прозорий офіс з концепцією «послуга за один візит».

Після презентації звіту громадяни отримували відповіді на поставлені запитання, звертались з проханнями і пропозиціями.

На завершення зустрічі міський голова подякував усім, хто долучається до розвитку громади, небайдужій та активній молоді; платникам податків; народним депутатам України, які також роблять вагомий внесок у розвиток Корюківської ОТГ; обласній та районній владі, депутатському корпусу і виконкому міської ради, завдяки конструктивній співпраці з якими вдається реалізувати заплановане; громадським активістам і волонтерам; церковним громадам; працівникам бюджетної і комунальної сфери. Особливу подяку Ратан Ахмедов висловив жителям громади, чия активна громадська позиція та підтримка спонукає до вдосконалення роботи.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини