Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 15:27:29

Нових керівників філії ПАТ "НСТУ" "Чернігівська регіональна дирекція" представили колективу. ВІДЕО

13.12.2017   14:31Агенцiя

Менеджером філії став депутат Чернігівської міської ради Вадим Соколюк, продюсером – журналіст Артем Шелковий.

«Від державного до суспільного» — процес реформування головної інформаційної артерії України триває. Під час відкритого конкурсу було обрано нових керівників колишніх ОДТРК, нині – філій Національної суспільної телерадіокомпанії. Чернігівську філію очолюватимуть: менеджер Вадим Соколюк і продюсер Артем Шелковий.

Вадим Соколюк, менеджер філії ПАТ «НСТУ» «Чернігівська регіональна дирекція»: «Задумав я зробити наше телебачення справді прогресивним, справді сучасним і справді незалежним – таким, яким його хоче бачити наш глядач».

Працюватимуть в тандемі, але незалежно один від одного: менеджер філії вирішуватиме тільки адміністративні питання, продюсер займатиметься контентом – наповненням теле- і радіоефіру.

Артем Шелковий, продюсер філії ПАТ «НСТУ» «Чернігівська регіональна дирекція»: «Ще один буде в нас напрямок, ключовий, головний – це Інтернет. Ми ж зараз всі сидимо в інтернеті. Тому в нас буде три напрямки».

Найближчим часом, тобто протягом цього тижня, призначать менеджера фінансів та шеф-редактора новин, заявив під час представлення виконавчий директор НСТУ Олександр Лієв. Власне, новини – це пріоритетний напрям роботи філії.

Олександр Лієв, виконавчий директор ПАТ «НСТУ»: «Шеф-редактор новин – людина, яка буде автономно працювати , займатися тільки питаннями новин, взаємодіючи з головним продюсером новин і бути в пріоритеті у всієї компанії. Новини – це основне, навколо чого ми будемо тремтіти, скажемо так.»

В новий рік суспільний мовник входить з урізаним бюджетом. Замість півтора мільярда на суспільне мовлення уряд затвердив 776,6 мільйонів, тож недофінансування лишається головною проблемою НСТУ. Остаточне рішення ж щодо штату співробітників, контенту та інших питань буде відомо вже у квітні наступного року.

Телевізійний і радійний ефір також зазнає серйозних змін. Новини, ранкове та суспільно-політичне шоу, а також «Тема дня». Журналісти Чернігівської філії готові працювати над новими проектами та покращувати вже існуючі.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.