Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:49:07

Марина Порошенко: "Чернігівське "Відродження" – реабілітаційний центр європейського рівня"

05.12.2017   08:33Агенцiя

4 грудня, із робочим візитом Чернігівщину відвідала дружина Президента України Марина Порошенко. У програмі візиту – огляд медіатек у школах області, які мають інклюзивні класи, та участь у відкритті гідромасажного блоку в обласному Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження».

Введення в дію сучасного басейну та гідромасажного блоку з 4 ваннами для дітей – одне з поліпшень, здійснених у ході масштабної реконструкції обласного центру «Відродження», розпочатої у жовтні 2016 року.

У рамках проекту реконструкції вже добудовано й проведено внутрішні роботи у 3-поверховому корпусі, де розмістилися, крім переліченого, 5 додаткових приміщень харчоблоку, устатковані новим обладнанням, велика музична зала, кабінети лікувальної фізкультури, тренажерна зала, вестибюль, приміщення для кабінету соціально-побутової реабілітації.

Площа новозбудованих приміщень становить понад 800 квадратних метрів. Із розширенням Центру для обслуговування дітей буде створено 52 робочі місця.

«Це вже є реабілітаційний центр європейського рівня, де є всі умови для того, щоб дитина могла отримати допомогу в повному обсязі у всіх необхідних напрямках, – сказала Марина Порошенко після ознайомлення з роботою Чернігівського обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження». – І ми бачимо, що і діти усміхаються, і батьки дуже вдячні – у них з’явилася надія на те, що їхні діти матимуть захищене майбутнє, зможуть соціалізуватися, покращити стан здоров’я і на майбутнє отримати гарну освіту».

«Дивлячись на те, як горять очі у директора Центру і його заступників, я впевнена, що вони на цьому не зупиняться, і Центр продовжить розвиватися», – резюмувала дружина Президента України Марина Порошенко.


Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини