Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:19:45

Засідання виконавчого комітету Ніжинскої міськради

23.09.2017   15:37

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету на чолі з міським головою Анатолієм Лінником.

На порядку денному розглядались наступні проекти рішень:

- Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина;

- Про внесення змін до додатку № 1 рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 07.04.2016 року № 82 «Про граничні суми витрат»;

- Про погодження режиму роботи;

- Про видачу дублікатів свідоцтв про право власності на об`єкти нерухомого нерухомого майна в м. Ніжині;

- Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води по товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі»;

- Про відзначення з нагоди Дня машинобудівника України;

- Про розгляд матеріалів опікунської ради;

- Про розміщення тимчасових споруд у м. Ніжині;

- Про затвердження висновків незалежних оцінок про вартість об`єктів міської комунальної власності;

- Про внесення змін у Додаток 5 до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 31 серпня 2017 року № 206 «Про організацію та проведення на території громади міста Ніжина чергового призову на строкову військову службу громадян України у жовтні – листопаді 2017 року» та затвердження його в новій редакції;

- Про доповнення додатків 2, 3, 4 до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 31. 08. 2017 р. № 210 «Про затвердження списків учнів загальноосвітніх навчальних закладів на харчування за кошти міського бюджету у 2017 – 2018 н. р.»;

- Про внесення змін до рішення виконавчого комітету № 213 від 07 вересня 2017 року «Про фінансування заходів міської програми розвитку культури, мистецтва і охорони культурної спадщини».

Члени виконавчого комітету ознайомилися із запропонованими проектами та прийняли відповідні рішення. Більшість проектів мали технічний характер, тому були підтримані одноголосно. Особливу увагу звернули на 5 питання «Про встановлення тарифів».

Було зазначено, що планується збільшення тарифів майже на 12% для населення та на 40% для установ. З цього приводу виникли деякі суперечні питання. Та як зазначив Григорій Олійник: «Необхідно щоб ми ввійшли до опалювального сезону з чіткими тарифами». Тому було прийнято відправити дане рішення на доопрацювання з подальшим винесенням на засідання комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань. «Необхідно розглянути можливості місцевого бюджету, щоб мінімізувати витрати населення» - підкреслив Анатолій Лінник.

Виконавчим комітетом було одноголосно погоджено рішення "Про доповнення додатків 2, 3, 4 до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 31. 08. 2017 р. № 210 «Про затвердження списків учнів загальноосвітніх навчальних закладів на харчування за кошти міського бюджету у 2017 – 2018 н. р.».  Безкоштовно будуть харчуватися 72 учні. Це діти із малозабезпечених сімей, дітей переселенців із зони АТО та воїнів АТО.

На кінець засідання у «Різному» постало питання до управління освіти «Про необхідність попередньої проплати за опалення ПАТ «Чернігівгаз», щоб опалювання у цьому році почалося вчасно і без будь-яких ускладнень. Потому, розглянули питання щодо законності розміщення реклами та білбордів по вулиці Незалежності біля кафе «Анастасія» та біля шиномонтажу.

         
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини