Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:24:50

Погоджено ще один Генеральний план

17.08.2017   10:26Агенцiя

16 серпня на засіданні обласної архітектурно-містобудівної ради за головування заступника голови ОДА Сергія Сергієнка обговорили та погодили нові детальні плани земельних ділянок у декількох районах, а також один генплан.

Члени ради одноголосно погодили такі проекти: Генеральний план Красилівки Козелецького району та детальні плани територій земельних ділянок у селі Вороньки Бобровицького району і селищі міського типу Дмитрівка на Бахмаччині.

Також попередньо погоджений з доопрацюваннями детальний план земельної ділянкиу Ріпках по вулиці Шевченка, 187 для зміни цільового призначення.

Тож, тепер у Дмитрівці та Ріпках побудують автозаправні станції. Місцеві жителі підтримали проекти, адже раніше до найближчих автозаправок був не один десяток кілометрів. У Вороньках для покращення ведення товарно-сільськогосподарського виробництва з’явиться зерносушарка.

– Існуючі генеральні плани, які розроблялись в радянські часи, давно морально й технічно застаріли і потребують зміни. Наше завдання – оновити або розробити нові генплани, адже без містобудівної документації забудова та розвиток території є неможливими, – зауважив Сергій Сергієнко. Також він наголосив на важливості співпраці з об’єднаними територіальними громадами щодо визначення меж населених пунктів та розробки генеральних планів.
 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.