Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:03:24

Чернігівську обласну організацію УКРОПу очолив Андрій Віротченко

10.07.2017   16:26Агенцiя

8 липня в Чернігові відбулася XIV конференція обласної організації УКРОПу, на якій обрано нового очільника.

Ним став член політради партії, керівник фракції Українського об’єднання патріотів у Чернігівській обласній раді Андрій Віротченко.

Обрання голови організації відбулось, оскільки її попередній керівник – Оксана Тунік-Фриз, достроково склала повноваження, адже укропівку обрали заступником голови Комісії партійного контролю.

Звертаючись до присутніх, новообраний керівник зазначив: «Головний акцент роботи обласної організації планую робити на посиленні позицій УКРОПу в районах. Для цього, зокрема, маю на меті створити партійні громадські приймальні в кожному районі, де люди мали б змогу отримати кваліфіковану консультацію з певних питань, звернутися по юридичну допомогу та висвітлити проблеми, які турбують громаду. УКРОП Чернігівщини й надалі братиме активну участь у всіх суспільно-політичних заходах та інших подіях, важливих для нашого регіону», – заявив Андрій Віротченко.

Водночас екс-очільниця чернігівського УКРОПу висловила переконання, що в особі Андрія Віротченка партійний осередок здобув справжнього лідера, здатного вивести організацію на нові політичні обрії. При цьому Оксана Тунік-Фриз запевнила, що однопартійці з Чернігівщини завжди можуть розраховувати на її допомогу й підтримку, адже душею та серцем вона залишається із чернігівським УКРОПом.

«Перед нами стоять нові виклики, ми починаємо новий етап, який хочеться, щоб був ще більш плідним, з порозумінням, дискусіями, перемогами та злетами», – зазначила Оксана Тунік-Фриз.

Крім цього, на зібранні обрано члена ради обласної організації партії, яким стала Маргарита Лісова. Також ухвалено рішення про негайне звернення до політичної ради партії щодо кооптування до її складу резервного кандидата від області Ірини Санченко.


Біографічна довідка
Андрій Віротченко народився 6 березня 1982 року в м. Ніжин Чернігівської області.
Освіта
1999-2004 рр. – Ніжинський державний педагогічний університет ім. М. Гоголя, диплом за спеціальністю «Спеціаліст з історії та основ правознавства»;
2004-2006 рр. – Чернігівський інститут економіки та управління, диплом за спеціальністю «Банківська справа».
Професійна діяльність
2004-2005 рр. – ДП «Сав-сервіс», спеціаліст з розширення ринків збуту, водій, торгівельний представник, м. Київ;
2005-2006 рр. – ТОВ «Магістраль-Україна», менеджер, м. Київ;
2006-2008 рр. – ТОВ «МВА», менеджер, керівник напрямку, м. Київ;
з 2008 р. – дотепер – приватний підприємець, м. Київ.
Суспільно-політична діяльність
з 2012 р. – дотепер – член ГО «Чернігівський позашляховий клуб «Eхtrеmal», м. Чернігів;
з 2015 р. – дотепер – депутат Чернігівської обласної ради, голова фракції партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», м. Чернігів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини