Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:55:52

Чернігівські рухівці пропонують обрати головою партії Віктора Кривенка

08.05.2017   11:53Агенцiя

Рада Чернігівської обласної організації Народного Руху прийняла до лав партії підприємця Дмитра Мартиненка.

Обговорено підсумки виборів до рад Менської, Козелецької та Комарівської об’єднаних територіальних громад та призначено відповідальним за участь НРУ у виборах роїщенського і новобілоуського сільських голів (Чернігівський район) члена проводу обласної організації, керівника юридичного департаменту НРУ Максима Карманнікова.

Заслухавши та обговоривши програму змін у партії, викладену заступником голови НРУ, народним депутатом Віктором Кривенком, рада одностайно проголосувала рішення про висування його кандидатури на голову партії на з’їзді, що має пройти 28 травня. Як відомо, нинішній голова партії Василь Куйбіда публічно заявив про відмову балотуватися на новий термін і про свою підтримку кандидатури Віктора Кривенка.

Чернігівські рухівці також ухвалили звернення до з’їзду, у якому закликають уникнути чвар та розколів, які можуть виникнути у випадку висування великої кількості кандидатур.

Голова обласної організації НРУ Микола Череп проінформував раду про відновлення Носівської та Новгород- Сіверської районних організації Руху.

Рада скликала позачергову конференцію обласної організації НРУ для виборів делегатів з’їзду.


Прес-служба обласної організації НРУ

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини