Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:58:09

Відбулося чергове 15 засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради

21.04.2017   08:28

Порядок денний засідання включав три проекти рішення:

- Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина;

- Про доповнення додатків 1, 2, 4 до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 25.08.2016 р. № 236 «Про затвердження списків учнів загальноосвітніх навчальних закладів на харчування за кошти міського бюджету у 2016-2017 н.р.»;

- Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

У «Різному» головуючий засідання, міський голова Анатолій Лінник, зачитав відповідь фінансового управління на доручення із минулого засідання щодо можливості збільшення суми допомоги на поховання: «Фінансовим  управлінням  проаналізовано  стан  використання  коштів міської  цільової  програми  «Турбота»: на  рік  передбачено  50,0 тис.грн.  Станом  на  20.04.2017 року  використано  7,0 тис.грн.,  або 14%  річного  плану. Тобто,  щомісячно  (по  листопад  включно)  передбачено  в  середньому по  5,0 тис.грн. При вартості  послуг  (на  сьогодні)  500,0 грн.  на  одного  померлого  використовується  щомісячно  по  2,0 тис.грн. Тому, в межах  затверджених  лімітів, можливе збільшення  вартості  на  50-100%».  

Членами виконавчого комітету було вирішено рекомендувати комісії по наданню матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення збільшити суму допомоги на поховання із 500 до 750 грн.

Під кінець засідання перший заступник міського голови Григорій Олійник нагадав про зміну тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення із 15 квітня 2017 року та проінформував присутніх щодо планів роботи на наступний тиждень:

- понеділок, 24 квітня 10.00 – проходитимуть публічні земельні торги;

- середа, 26 квітня 16.00 – буде проводитися громадське обговорення проекту рішення виконавчого комітету ніжинської міської ради «Про встановлення граничних тарифів на послуги міського пасажирського автомобільного транспорту в м. Ніжині».

       
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій із громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.