Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:16:46

Чернігівська облрада саботує складання повноважень депутатом "Нашого краю"

25.02.2017   09:07Агенцiя

Депутати Чернігівської обласної ради під час чергової сесії 23 лютого вкотре не проголосували за дострокове припинення повноважень депутата від «Нашого краю» Андрія Прокопенка.

Як повідомила керівник фракції в облраді Ольга Чередник, депутат написав заяву ще восени минулого року, але обласна рада не голосує за складання його повноважень.

В обласній організації ПП «Наш край» розцінюють цю ситуацію, насамперед, як порушення інтересів виборців Чернігівщини. Адже громадяни проголосували за представника партії «Наш край» і очікують ефективної роботи та вирішення ним проблемних питань, а депутати обласної ради не дозволяють це зробити.

«Єдине, чим це можу пояснити, – це політичні ігрища. Я не можу навіть це назвати іграми деяких політичних сил. Позавчора і президія, і кожна комісія під час розгляду цього питання підтримали рішення винести це питання на сесію», - зазначила вона.

За словами О.Чередник, деякі депутати сказали, що не проголосують все одно, пояснивши це тим, що в «Нашого краю» 11 мандатів, у інших політсил, наприклад, 5 мандатів. «Не голосуючи за позбавлення Прокопенка депутатських повноважень, а він, до речі, не з’являється ані у сесійній залі, ані в окрузі, вони позбавляють нас одного голосу в сесійній залі», - прокоментувала керівник фракції «Наш край» в обласній раді.
 

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.