Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:11:25

На Корюківщині обговорили особливості створення та подальшого розвитку госпітального округу для північних районів області

13.02.2017   10:14

Робоча зустріч із питань створення та подальшого розвитку госпітального округу для північних районів Чернігівщини,який об’єднуватиме Новгород-Сіверський, Коропський, Корюківський, Менський, Семенівський, Сосницький, Сновський райони та місто Новгород-Сіверський відбулась 10 лютого в Корюківці.

До спільного обговорення і вирішення проблем подальшого розвитку та набуття  нової якості медичних послуг для населення цих територій були запрошені голови районних рад та районних державних адміністрацій, голови міських рад і Сновської міської об’єднаної територіальної громади, головні лікарі районних лікарень, представники місцевих ЗМІ.

У рамках заходу відбулось ознайомлення учасників наради з відділеннями, матеріально-технічною базою Корюківської райлікарні, її роботою по наданню вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги населенню.

Головний лікар ЦРЛ, депутат обласної ради Сергій Пивовар і головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Світлана Лещенко показали гостям роботу поліклініки, лабораторії та дитячого відділення, комп’ютерного томографа, стаціонару (приймального, стерилізаційного, пологового, терапевтичного (неврологія, гемодіаліз), хірургічного, гінекологічного, реанімаційного відділень), операційного боку.

На завершення у райдержадміністрації відбувся «круглий стіл» з питань створення та подальшого розвитку госпітального округу.

Учасників засідання привітали голови Корюківських райдержадміністрації та  районної ради Олексій Мірошниченко і Віктор Чернуха, Корюківський міський голова Ратан Ахмедов.

Розпочали фахову розмову заступник голови облдержадміністрації – керівник апарату Наталія Романова, начальник управління охорони здоров’я ОДА Петро Гармаш.

Присутні були поінформовані про державне бачення створення та функціонування госпітальних округів.

Під час дискусійного обговорення проблеми представники районів висловили глибоке занепокоєння подальшою долею своїх ЦРЛ і отримали відповідні пояснення.

Після завершення роботи «круглого столу» відбулось спілкування керівників обласного рівня із журналістами.

За дорученням очільника представницької влади області Ігоря Вдовенка участь у нараді взяв радник голови обласної ради Дмитро Никоненко.


Відділ і нформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю виконавчого апарату обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.