Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 07:33:05

Рада ветеранів АТО розподілила 128 земельних ділянок у Чернігові. ВІДЕО

18.01.2017   08:00Агенцiя

У Чернігові рада ветеранів АТО розподілила 128 земельних ділянок серед учасників бойових дій та родичів загиблих бійців. Це ділянки, розташовані в районів Лісковиці на березі Десни. Розподіл провели шляхом жеребкування.

Після розіграшу цих ділянок у місті ще понад триста учасників війни на Сході залишаються претендентами на землю. Усі вони її отримають, запевняють представники ради ветеранів.

128 земельних ділянок у Чернігові в районі Лісковиці на лівому березі Десни, виділені для ветеранів бойових дій на Сході, громадська рада учасників АТО вирішила розподілити жеребкуванням.

Папірці з номерами ділянок перемішувалися в лотерейному барабані й були оголошені в присутності громадських активістів і журналістів.

Для частини претендентів ділянки розіграні поза чергою. Це були п’ять ділянок для інвалідів 1-ї та другої груп і для сімей загиблих. За словами людей, які першими пройшли жеребкування, цей знак поваги від ветеранів був для них несподіванкою.

Тепер рада ветеранів АТО має скласти список розподілених за майбутніми власниками земельних ділянок і передати для затвердження на сесії міської ради.

Претендентів на землю серед учасників бойових дій у Чернігові приблизно втричі більше, ніж виділених у першу чергу ділянок. Тож хтось реалізує своє право зараз, а комусь доведеться чекати.

Міська влада в Чернігові й громадські активісти продовжують пошук і визначення земельних масивів, придатних для розподілу серед ветеранів.


Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.