Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 12:10:09

В Головному управлінні Нацполіції Чернігівщини підбили підсумки роботи за 9 місяців поточного року

15.10.2016   11:58Агенцiя

Керівники територіальних підрозділів поліції прозвітували про стан боротьби із злочинністю на території обслуговування.

13 жовтня в Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області відбулася розширена нарада керівництва ГУНП, в якій взяли участь члени колегії та начальники галузевих служб. На нараду були також запрошені начальники територіальних відділів і відділень поліції та їх заступники.

Відкрив нараду начальник ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Едуард Альохін. Очільник поліції запропонував новий формат проведення наради, а саме - доповідь керівників кущових відділів поліції та їх територіальних відділень та відповіді на питання керівництва про основні напрямки роботи.

Окрім начальника ГУНП, до виступаючих зі своїми зауваженнями та побажаннями зверталися заступник начальника Головного управління – начальник Слідчого управління ГУНП Євген Гончаров та заступник начальника Головного управління – начальник Кримінальної поліції ГУНП Ігор Грінцевич.

Одне з злободенних питань, розв’язання якого курирує заступник начальника Головного управління Олександр Потапенко, стосувалося стану фінансування поліції органами місцевого самоврядування, реалізації програми «Правопорядок» та роботи встановлених систем візуального спостереження за дотриманням правопорядку у публічних місцях. Піднімалося й питання підготовки адміністративних будівель територіальних підрозділів ГУНП області до роботи в осінньо-зимовий період.

В подальшому начальник ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Едуард Альохін акцентував увагу присутніх на скорому впровадженні в поліції нової оргштатної структури та переформування підрозділів, він закликав правоохоронців до готовності роботи в нових умовах.

З роз’ясненнями про нову структуру підрозділів Головного управління, яка буде створена після затвердження Національною поліцією України постійних штатів, виступив перед учасниками наради тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління кадрового забезпечення Костянтин Фещенко.

На завершення наради начальник Головного управління Нацполіції Едуард Альохін підбив підсумки та з урахуванням місцевої специфіки поставив підлеглим конкретні завдання за кожним з напрямків діяльності.

Останні новини Чернігівщини

Заміна вікон, ремонт харчоблоків та укриттів – проєкти, що реалізуються у дитсадках і школах Чернігова 10:09

Про роботу закладів освіти Чернігова й реалізацію проєктів щодо їх відновлення доповідав начальник міського профільного управління Василь Білогура на розширеній нараді в міській раді 30 квітня.

«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»: в Корюківському районі боролись за першість з баскетболу 10:01

На Чернігівщині триває третій (районний) етап ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Його переможці змагатимуться на обласному рівні.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:58

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 7 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа загинула та 1 особа постраждала.

2 травня: цей день в Україні і світі

2 травня: цей день в Україні і світі 09:48

ДЕНЬ 799 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 799 RUSSIAN AGRESSION

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини