Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:42:40

Підсумки засідання виконавчого комітету Прилук

20.09.2016   15:28

20 вересня під час засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради членами зібрання було розглянуто та ухвалено п'ять загальних проектів рішень та чотири, які містять інформацію з обмеженим доступом.

Першою «Про погодження змін до міської Програми зайнятості населення на період до 2017 року» доповіла начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ганна Малиш.

Виконавчий комітет ухвалив рішення внести зміни до міської Програми доповнивши частину «Сприяння зайнятості громадян, які потребують соціального захисту і не здатні на рівних конкурувати на ринку праці» розділу III «Напрями та заходи щодо поліпшення ситуації у сфері зайнятості населення до 2017 року» міської Програми наступними пунктами:

- З метою забезпечення зайнятості учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, сприяти їх першочерговому працевлаштуванню, у тому числі шляхом виплати одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності та компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (відповідальний Прилуцький міськрайонним центр зайнятості);

- Надавати повний комплекс адресних послуг учасникам бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції (відповідальне Управління праці та соціального захисту населення міської ради, міськрайонним центр зайнятості);

- Надавати повний комплекс адресних послуг внутрішньо переміщеним особам (відповідальне Управління праці та соціального захисту населення міської ради, міськрайонним центр зайнятості).

Про встановлення вартості користування елементами благоустрою (біотуалетом) доповів директор КП «Послуга» Руслан Ніязов. Взявши до відома представлену виступаючим ціну, члени засідання вирішили під час святкування загальнодержавних та місцевих свят, ярмарків та інших заходів на території міста Прилуки встановити ціну за користування послугою у розмірі 2 гривні на 1 чоловіка. А от чи лишати мобільні вбиральні на місцях після проведення заходів буде вирішуватися у робочому порядку.

Також члени виконавчого органу ради ухвалили проекти рішень «Про провадження торговельної діяльності за межами торговельних приміщень на території об’єктів благоустрою міста Прилуки» та «Про пайовий внесок замовників на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста». Питання «Про виділення коштів» стосувалося нагородження жителів, представників відповідних професій до Дня машинобудівника та працівника освіти.

Проекти рішень з обмеженим доступом стосувалися:
- втрати статусу дитини, позбавленої батьківського піклування;
- встановлення опіки та призначення опікуна над дитиною;
- утворення прийомної сім’ї та влаштування дитини, виконання договірних зобов’язань.

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей