Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 16:04:18

Вибори у 206 окрузі на думку народних депутатів та представників кандидатів

17.07.2016   19:14Агенцiя

Своє бачення картини дня виборів озвучили народні депутати України під час чергового засідання у незалежному прес-центрі «Ініціатива».

Народний депутат України Валерій Дубіль зазначив, що після майдану влада не зробила жодного висновків. На цю хвилину явка на вибори є низькою і владцям це не потрібно.

«Люди владі на виборах не потрібні. Вибори роблять штучно», - зазначив народний депутат.

Він також зазначив, що сьогодні на виборах задіяна «піраміда», вартість якої може бути не одна сотня тисяч доларів.

Віктор Касько, довірена особа кандидата в народні депутати Єгора Фірсова, підтримав думку свого колеги про піраміди та підкуп виборців. «Сьогодні ми побачимо на дільничних виборчих комісіях фінальну стадію реалізації схем підкупу. Я особисто бачив жіночку біля ДВК, яка опитувала виборців, які виходили з дільниці за кого вони проголосували. Вона була затримана і одразу з’явилася група підтримки, молодики спортивної статури», - зазначив В.Касько.

На його думку те, що відбувається у 206 окрузі, є типовою схемою влади, яка вдруге намагається провести своїх кандидатів до парламенту.

Народний депутат України Ігор Мосійчук зазначив, що в нього є побоювання, що явка виборців є нижчою, ніж оприлюднила ОВК і це буде таким собі приводом для маніпуляцій. Також він наголосив на тому, що було виявлено ряд порушень.  Народний депутат також звернувся до членів ДВК з проханням не порушувати закон і виконувати свої функції відповідно до діючого законодавства.

Також народні депутати наголосили на тому, що проведення опитувань біля дільниць може бути маніпулятивним і контролем за явкою виборців.

"Чернігівський монітор"

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини