Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:08:26

Відбулося засідання 14 сесії Прилуцької міськради

16.07.2016   11:04

15 липня у сесійній залі міської ради відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій та пленарне засідання 14 (позачергової) сесії міської ради 7 скликання, де було розглянуто п'ять нагальних питань, по яких ухвалено відповідні рішення.

Першим народні обранці розглянули зміни до міської Програми “Впровадження системи вуличного відеоспостереження у Прилуках на 2016-2018 роки”, по якому доповів Руслан Крахмілець, начальник Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області. Зміни відбулися в частині стосовно встановлення додаткових приладів відеоспостереження на території мікрорайонів міста. Чотирнадцять камер у Прилуках успішно функціонують на сторожі в'їздів та виїздів із міста, на черзі встановлення іще близько тридцяти приладів.

На засідання позачергової сесії міської ради було внесено й бюджетні питання, по яких доповіла Олена Ворона, начальник фінансового управління міської ради:

- Про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

- Про зміни бюджетних призначень міського бюджету.

- Про внесення змін до рішення міської ради (5 сесія 7 скликання) від 28.01.2016 року № 20 «Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2015 року № 3 «Про бюджет міста на 2016 рік" (4 сесія 7 скликання)».

Також депутатський корпус одноголосно ухвалив звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо соціально-економічної ситуації на фоні стрімкого зубожіння населення України, яке вніс на розгляд Віктор Копачевський, депутат міської ради, голова фракції Радикальної партії Олега Ляшка.

Пленарне засідання позачергової сесії міської ради пройшла виважено та конструктивно.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини