Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 04:23:14

"Свобода" висунула по 206 Володимира Федорука

02.06.2016   19:34Агенцiя

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" висунуло кандидатів у народні депутати України, які представлятимуть партію на проміжних виборах до Верховної Ради України 17 липня 2016 року.

Рішення про балотування націоналістів у всіх семи округах, де відбудуться вибори, 1 червня 2016 року одностайно ухвалив ХХХIV З'їзд "Свободи".

Так, у окрузі № 23 на Волині балотуватиметься Олександр Пирожик 1970 року народження - перший заступник голови Волинської обласної ради, заступник голови Волинської обласної організації ВО "Свобода".

Кандидат у окрузі №27 у м. Дніпро - Олександр Замковий 1974 року народження. Помічник-консультант народного депутата України свободівця Юрія Левченка, голова Дніпровської обласної організації ВО "Свобода".

За перемогу в окрузі № 85 на Прикарпатті змагатиметься Оксана Тебешевська 1955 року народження - вчитель української мови і літератури в Голинській ЗОШ І-ІІІ ступенів Калуського району Івано-Франківської області, заслужений вчитель України, депутат Івано-Франківської обласної ради від ВО "Свобода".

У окрузі № 114 на Луганщині балотуватиметься Ігор Швайка 1976 року народження - народний депутат України VII скликання від ВО "Свобода", директор ТОВ "Медіа центр "Голос Свободи".

В окрузі № 151 на Полтавщині "Свободу" представлятиме Іван Близнюк 1958 року народження - голова наглядової ради ПАТ "Велика Круча", депутат Полтавської обласної ради від ВО "Свобода".

У херсонському окрузі № 183 від "Свободи" йтиме Олег Гаврилко 1960 року народження - голова Херсонської обласної організації ВО "Свобода".

Кандидатом від ВО "Свобода" в чернігівському окрузі № 206 буде Володимир Федорок 1961 року народження - депутат Новозаводської районної у м. Чернігові ради, голова Новозаводської районної у м. Чернігові організації ВО "Свобода", командир громадського формування "Самооборона Чернігівщини".

Окрім цього, на з'їзді було ухвалено рішення про участь місцевих організацій ВО "Свобода" у всіх виборах до органів місцевого самоврядування, які відбудуться 17 липня 2016 року.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини