Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:56:08

Привітання та завдання новопризначеному очільнику Талалаївської РДА

06.05.2016   14:02

Сьогодні активу Талалаївського району представили новопризначеного голову районної державної адміністрації Анатолія Дупу.

Привітав Анатолія Петровича і перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич. Він побажав повного взаємопорозуміння з громадою довіреного району.

Також перший заступник голови облдержадміністрації звернув увагу на необхідність створення в районі сприятливого інвестиційного клімату. Зазначив і про важливість проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо реалізації програми субсидій на житлово-комунальні послуги; продовження впровадження адміністративно-територіальної реформи та виконання Закону України про декомунізацію.

Акцентував і на роботі щодо підтримки сімей загиблих у зоні проведення АТО та бійцям, які потребують реабілітації; родин мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців, а також сім’ям, які прибули на територію району із тимчасово окупованих територій.

— На сьогодні в області 145 загиблих, серед них два – жителі вашого району. Керівництво району має особисто відвідувати ці родини та зробити все можливе для вирішення проблемних питань, — наголосив Леонід Сахневич. — Днями ми будемо відзначати величні дати: 8 та 9 травня – День пам'яті та примирення і 71-шу річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні або День Перемоги. Органи виконавчої влади повинні зробити все можливе, щоб жоден ветеран, жоден учасник війни не залишився без уваги та привітань.

У свою чергу обов’язком обласної влади Леонід Сахневич вважає введення в експлуатацію поточному році лікувальних корпусів ЦРЛ.

Від імені місцевого самоврядування району новопризначеного керівника виконавчої влади привітав голова районної ради Юрій Дзюбан.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини