Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:48:17

Леонід Сахневич представив новопризначеного очільника Менської РДА

05.05.2016   16:02

Сьогодні в.о голови облдержадміністрації Леонід Сахневич представив новопризначеного очільника Менської РДА Валерія Щукіна. У церемонії взяли участь голова районної ради Олександр Мисник, керівники установ та організацій району, міський, селищний, сільські голови, депутати районної ради та громадський актив.

У своєму виступі в.о голови ОДА наголосив: «Відповідну посаду Валерій Миколайович обійняв у непростий час… Держава розвивається, втім є й проблемні питання. Ми повинні дуже обережно і раціонально планувати бюджет», - зазначив він.

Леонід Сахневич окреслив основні завдання, які стоять перед райдержадміністрацією та її очільником. Акцентував на суспільно-економічних проблемах, реалізації інвестиційних проектів з переведення котелень бюджетних установ району на альтернативні види палива, виплати заборгованості заробітної плати, втілення в життя всіх необхідних заходів, спрямованих на соціальний захист, здійснення всебічної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців, продовження впровадження адміністративно-територіальної реформи, відкрите інформування населення про проблеми регіону та шляхи їх вирішення.

У свою чергу голова райдержадміністрації Валерій Щукін подякував керівництву держави і області за довіру, та висловив сподівання на плідну співпрацю з керівниками організацій, головами територіальних громад, підприємцями та громадськістю району, наголосивши, що докладе максимум зусиль задля розвитку Менщини.


Довідка:

Валерій Миколайович Щукін народився 1 серпня 1968 року у селі Феськівка Менського району Чернігівської області.

Має повну вищу освіту, у 1992 р. закінчив Українську сільськогосподарську академію за спеціальністю «Економіка і організація сільського господарства», кваліфікація «Економіст-організатор сільськогосподарського виробництва».

Обирався депутатом Менської районної ради 6 скликання, на даний час представницького мандату не має.

Працював у Мені головним економістом КСП ім. Сидоренка, головним ревізором відділення Ощадбанку, начальником управлінь та першим заступником голови районної державної адміністрації, першим заступником начальника Державної інспекції сільського господарства в Чернігівській області. З 22 грудня 2015 року виконував обов’язки голови Менської районної державної адміністрації.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.