Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 01:59:18

Атрошенко відновив через міськраду діяльність митного терміналу, проти якого бореться громада Чернігова - фракція "Наш край""

01.04.2016   11:15Агенцiя

Депутати чернігівської міськради в результаті цинічного договорняка в кабінеті мера міста В.Атрошенка подовжили на чотири місяці діяльність скандального митного терміналу в центрі Чернігова.

 Про це повідомив секретар Чернігівської міської ради, представник фракції «Наш Край» Віктор Бистров, коментуючи несподівані результати сесії міськради.
До міжсобойчику вдалися депутати всіх фракцій, окрім «Нашого краю», зокрема й ті, хто декларував підтримку мешканців міста в боротьбі за закриття екологічно небезпечного терміналу під своїми вікнами.

Влада Чернігова та більшість представників громади у міськраді зневажили позицію людей, які захищають свої права на безпечне екологічне середовище. Мало не найбільшу активність у політичних торгах виявили фракції БПП, «Батьківщини» та «Демальянсу.

До речі, лідер «Демальянсу» Андрійченко, на думку політичних експертів, активно лобіює інтереси Берестового, одного з власників ТОВ «Термінал-Центру», який, подейкують, щедро підтримував цю силу під час виборчої кампанії. У згаданій ситуації позиція мера Чернігова Атрошенка має вкрай непереконливий і нещирий вигляд.

«Ми далі проти громади не підемо. Якби в Європі страждало 90 квартир – закрили би. Але в нашій економічній ситуації ми не можемо розкидатися... Тому ми продовжуємо оренду на 4 місяці», – наголосив Атрошенко. Відтак, він визнав, що продавлене ним у міськраді рішення суперечить інтересам громади. Атрошенко не приховує, що вкотре в Чернігові за його сприяння перемогли великі гроші та політичні маніпуляції, а не інтереси громади.

Хто проголосував за продовження оренди землі ТОВ «Термінал-центр»:

МЕР   
Атрошенко Владислав Анатолійович.

БПП   
Воробйов Сергій Олександрович
Левченко Інна Миколаївна
Летута Вячеслав Васильович
Дериземля Андрій Васильович
Старіков Роман Михейович
Гусак Регіна Вікторівна
Малець Наталія Іванівна

Батьківщина   
Бакшун Іван Миколайович
Акименко Віктор Васильович
Любухіна Ірина Анатоліївна
Антонов Олександр Сергійович
Кадіна Лариса Захарівна
Миргородський Микола Миколайович
Федорець Григорій Іванович
Демальянс    Андрійченко Ігор Володимирович
Ковтун Ярослав Васильович
Тарасов Віктор Володимирович

Опозиційний Блок
Живенко Світлана Віталіївна
Вовк Павло Іванович
Шеремет Олег Семенович

Самопоміч   
Іванченко Віктор Григорович
Зуб Володимир Іванович
Тимошенко Олександр Володимирович
Соколюк Вадим Олександрович

Радикальна партія Ляшка
Осіковська Наталія Сергіївна
Березинець Ірина Геннадіївна
Шерстюк Жанна Володимирівна.

Прес-служба партії "Наш край"

PR

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.