Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 20:22:14

Звіт за перші 100 днів роботи депутата обласної ради Віктора Труша

26.03.2016   11:13Агенцiя

За 100 днів роботи депутатом обласної ради Трушем Віктором Владиславовичем проведена наступна робота.

Сесійна діяльність. Депутат брав участь у всіх пленарних засіданнях Чернігівської обласної ради, тож, відповідно, своїм голосуванням підтримував усі рішення, які ініціювала та підтримала фракція Аграрної партії України.

Особистий прийом громадян. За 100 днів роботи до Віктора Труша надійшло  58 звернень як на особистому прийомі, так і в письмовій формі. Проблематика звернень в основному пов’язана з наданням допомоги у вирішенні проблемних  питань закладів соціальної сфери (школи, дитячі садочки, бібліотеки тощо) (19 звернень),   різнопланової допомоги учасникам  АТО та їх родинам, військовослужбовцям Чернігівського прикордонного загону (11), фінансової допомоги на лікування та операції жителям району(10), допомога громадським організаціям, дитячим колективам, церковним громадам, сім’ям, що потрапили у складні життєві ситуації тощо (18).

Допомога учасникам АТО. Придбання зимового обмундирування для учасників АТО з Куликівського району, фінансова допомога на операцію та лікування учасника АТО  надання  продукції ковбасного цеху СФГ «Колос» для формування адресних посилок для учасників АТО, допомога сім’ям учасників АТО – завезення сіна та соломи для особистих господарств, допомога транспортом  тощо.

Взаємодія з громадою:
- брав участь у  сесіях Куликівської районної ради;
- брав участь у виїзних зборах обласної асоціації «Ради Чернігівщини» (Куликівська  районна рада, Горбівська територіальна громада);
- особиста участь депутата  у загальних зборах громадян с. Жуківка;
- участь помічника депутата у зборах громадян с. Дроздівка та с.Горбове.

Благодійна діяльність:
- підготовка до відкриття  дитячого садочка у с.Вересоч (санвузол та інше обладнання);
- на подарунки вихованцям дитячих садочків району до Дня Святого Миколая;
- на проведення новорічних заходів у сільських закладах культури;
- на передплату районної газети «Поліська правда» нагородженим орденами ветеранів сільськогосподарського виробництва;
- на екскурсійну поїздку вихованців Салтиково-Дівицької недільної школи до м. Львів;
- на ремонт глядацької зали Дрімайлівського будинку культури;  на проведення свята села у с. Смолянка; 
- придбання дитячого ігрового майданчика для дошкільного навчального закладу «Пролісок» с. Вересоч;
- надання грошової допомоги на транспортні витрати для поїздки хореографічного ансамблю «Колосок» Куликівської музичної школи  на Міжнародний дитячий фольклорний фестиваль до Туреччини;
- матеріальна допомога мобілізованим учасникам АТО  та їх сім’ям (у разі потреби);
- виділення коштів для вирішення невідкладних питань забезпечення життєдіяльності сільських громад, зокрема що стосуються соціальної сфери (за зверненнями сільських (селищного) голів та керівників  установ й організацій);
- фінансова підтримка малозабезпечених громадян у разі виникнення  необхідності термінового медичного втручання (за зверненнями).

Дані про спрямування коштів з депутатського фонду в Куликівському районі: реконструкція системи опалення сільської бібліотеки в с. Жуківка.

Ознайомлення та допомога в роботі комунальних закладів. В обласній раді Віктор Владиславович підтримав ініціативу виділення коштів 1,5 млн. грн. на продовження реконструкції очисних споруд у смт. Куликівка.

Підприємство СФГ «Колос» у разі потреби невідкладно виділяє техніку для розчищення доріг від снігу у населених пунктах Куликівського району.

Реалізація проектів:
- Планується продовження реалізації проекту «Безпілотні літальні системи», який впроваджується вихованцями авіамодельного гуртка, що працює при Горбівській школі. Для придбання необхідних інструментів та обладнання вже виділено кошти. З метою подальшої реалізації задуму планується виділити ще додатково кошти. Вихованці гуртка разом зі своїм керівником працюють над конструюванням безпілотного літального апарата. Очікуваний  результат – безпілотник власного виробництва з дальністю польоту на відстань до 5 км.
- У планах депутата також розробка та реалізація проекту, що стосується  подальшого облаштування  та розширення  парку для дозвілля дітей та молоді у центрі Куликівки з побудовою та  відповідним  оснащеним  спортивного  комплексу.

Заплановано: прийняття положень найближчим часом в обласній раді спочатку на засіданнях комісій, а згодом - винесення на сесію питання, що стосуються відновлення меліоративної системи Куликівського району.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини