Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 20:58:41

Відбулась звітно-виборча конференція обласної організації ВО "Свобода"

29.02.2016   08:03Агенцiя

28 лютого у Чернігові відбулася звітно-виборча конференція Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» за участі лідера об’єднання Олега Тягнибока та народного депутата України Андрія Іллєнка.

На засіданні були присутні члени обласного партійного комітету, очільники місцевих організацій та депутати всіх рівнів. У ході конференції делегати проаналізували результати місцевих виборів, а також розглянули питання щодо обрання голови обласної організації.

Конференцію розпочали зі звіту голови Чернігівської обласної організації Андрія Міщенка щодо діяльності на посаді, а також про здобутки та помилки у ході виборчої кампанії. «Ми суттєво збільшили свободівське представництво у місцевих радах Чернігівщини, у порівнянні з попереднім скликанням. Ми маємо фракції у Прилуцькій, Ніжинській, Ічнянській, Бахмацькій та Батуринській міських радах, а також у Козелецькій селищній раді. Крім того, свободівцям довірили посади голови Деснянської районної в м. Чернігові ради, секретаря Ічнянської міської ради, а також голів комісій у місцевих радах. Маємо зважати й на умови, в яких проходили ці вибори: більшість керівників районних організацій пішли добровольцями на схід,а центральний партійний апарат займався не виборами, а юридичною допомогою політв’язням-захисникам Конституції»,- зазначив Андрій Міщенко.
                                               
Олег Тягнибок поінформував делегатів про політичну ситуацію в країні та про загальний результат виборів: «Ми отримали 1791 депутатський мандат в Україні. 111 свободівців стали головами рад різних рівнів, 57 – обрані заступниками та секретарями рад. Крім того, ми маємо трьох міських голів обласних центрів: Івано-Франківська, Тернополя та Хмельницького. Вдруге був обраний голова Тернопільської міської ради, який отримав довіру виборців у першому турі. Усе це розвіяло міф про «непрохідність» «Свободи», який нав’язували кишенькові олігархічні політологи. Тож маємо працювати із ще більшим завзяттям, щоб виправдати довіру українців»

У зв’язку з обранням Андрія Міщенка на посаду у центральному апараті партії, делегати конференції розглянули питання щодо обрання нового очільника обласної організації. Після обговорення, конференція одностайно ухвалила рішення про обрання головою Чернігівської обласної організації Руслана Андрійка. Лідер ВО «Свобода» висловив подяку Андрієві Міщенку за багатолітню плідну працю на посаді керівника обласного осередку та за значний внесок у розбудову партійних структур на Чернігівщині.

 

Довідково:

Андрійко Руслан Юрійович народився 19 липня 1986 року. Закінчив факультет якості та безпеки продукції АПК та факультет правознавства Національного університету біоресурсів та природокористування. Під час Революції гідності був комендантом КМДА. Депутат Київради VI скликання.
Руслан Андрійко - учасник російсько-української війни. Керівник секретаріату фракції ВО «Свобода» у Київській міській раді VII скликання.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.