Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:21:32

Про особливості побудови ефективної комунікації депутатів з громадою

26.02.2016   11:22

Про особливості побудови ефективної комунікації депутатів з громадою 25 лютого в дискусійному клубі «Експертна думка» відбувся тренінг «Робота в окрузі: стратегічне планування та побудова ефективної комунікації з громадою", участь в якому взяли працівники відділу інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату обласної ради.

Захід проведено в рамках «Програми Рада: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Пріоритетні завдання Програми – більш ефективне залучення громадян до законодавчого процесу шляхом впровадження засобів комунікації, інформування і надання послуг, розширення участі громадян у моніторингу роботи єдиного законодавчого органу держави. Партнерами Програми є народні депутати України, їх помічники-консультанти, Апарат Верховної Ради України, громадські організації, експерти.

Народний депутат України Олександр Черненко, звертаючись до учасників тренінгу, зазначив, що дана Програма допомагає депутатам більш тісно підтримувати зв'язок з виборцями, робити співпрацю конструктивнішою та ефективнішою. Також він наголосив на важливості вирішення проблем громадян, які звертаються по допомогу, інституційним шляхом. Наприклад, через депутатські запити і звернення.

Старший консультант Програми Рада, народний депутат України першого скликання Володимир Крижанівський розповів про депутатські запити і звернення як основний інструментарій роботи помічників народних обранців в окрузі. Разом з тим присутніх ознайомили й з особливостями прийому громадян безпосередньо народними депутатами, а також відповідними аспектами інформаційного забезпечення цієї діяльності в засобах масової інформації.

Довідково. Програма USAID "РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво" реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) (листопад 2013 р. – листопад 2018 р.).

Мета - сприяння становленню відповідального, підзвітного і демократичного представницького органу – Парламенту України – шляхом: сприяння народним депутатам України в їх зусиллях із налагодження ефективної системи співпраці з виборцями і підвищення якості виконання їх представницьких повноважень; сприяння поширенню ініціатив громадянської освіти і моніторингу діяльності як Верховної Ради України, так і народних депутатів України, сприяння становленню незалежної законодавчої гілки влади у системі органів державної влади України шляхом підвищення ефективності чинних парламентських процедур.

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) – це установа, через яку вже 50 років здійснюється економічна та гуманітарна допомога багатьом країнам світу. В Україні така допомога надається за трьома напрямами: охорона здоров'я та сприяння соціальним перетворенням, економічне зростання, а також розвиток демократії та досконалого врядування.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини