Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:45:32

В гості до депутата

18.02.2016   15:54Агенцiя

Побачити зсередини, як працюють, живуть та проводять вільний час народні обранці, змогли журналісти з Чернігова, Ніжина та Носівки під час прес-туру до Верховної Ради України, який був організований за ініціативи народного депутата Олександра Кодоли.

Журналістам, можна сказати, пощастило. До парламенту вони завітали 16 лютого в день, коли заслухувувався звіт Уряду. Тож побачили і мітинги біля Верхової Ради, і схвильованих депутатів в кулуарах, і брифінги  з актуальних питань. Представники ЗМІ Чернігівщини не тільки змогли подивитися на те, де і як працюють депутати, але й відчути, як напружено б’ється пульс політичного життя країни. Окрім екскурсії приміщенням Парламенту та участі у брифінгу Олександра Кодоли, журналісти завітали до Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства, де Олександр Кодола працює заступником голови. А також побували в його номері в готелі «Київ», і навіть пообідали в їдальні Верховної Ради України.

Поїздка видалася насиченою на інформацію та емоційні враження, адже більшість журналістів раніше не були в українському парламенті.

«Дякую Олександру Кодолі за прес-тур до Верховної Ради. Раніше тут побувати не довелося, тепер «вулик державотворення» побачив зсередини», -  поділився враженнями заступник  головного редактора ТОРМ у Чернігівські обласній телерадіокомпанії Павло Солодовник.

Сам народний депутат вважає такі візити земляків необхідними і дуже корисними.

«Я виступаю за те, щоб зробити свою депутатську діяльність якомога прозорішою і зрозумілішою для моїх виборців. І це не лише звітування через ЗМІ, але й безпосередній контакт з ними, в тому числі і на робочому місці. Тож я започаткував програму відвідин Верховної Ради для жителів Чернігівщини. За моєї ініціативи вже відбулося декілька таких екскурсій. Це були молодь, студенти, ділові жінки Ніжинщини та інші групи земляків. Довіра людей до влади починається з розуміння. Громадяни мають знати, що робить депутат, які результати його діяльності, в яких умовах він працює. Безпосередній контакт і зворотній зв'язок між депутатом і його виборцями – дуже важливі. Тому такі тури до Парламенту я буду продовжувати організовувати і надалі», - наголосив Олександр Кодола.

 Нагадуємо, що жителі Чернігівської області можуть звернутися до громадських приймалень Олександра Кодоли, де їм допоможуть організувати екскурсію до Верховної Ради. Громадські приймальні знаходяться:   м. Ніжин, вул.  Московська, 20 та м. Носівка, вул. Центральна, 20.

Прес-служба народного депутата України Олександра Кодоли

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.