Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 12:52:16

Більш ніж третина чернігівських депутатів не хочуть спілкуватися з виборцями?

10.02.2016   13:54

26 депутатів Чернігівської міської ради розмістили на офіційному сайті ради адреси своїх приймалень, зазначили контактні телефони та години прийому громадян.

рух ЧЕСНО

рух ЧЕСНО

Водночас, у решти 16 народних обранців відсутні такі відомості.

Так, вся фракція «Опозиційного блоку», у складі депутатів Олега Шеремета, Павла Вовка та Світлани Живенко, не вказали ні адреси приймалень, ні контактного телефону, по якому з ними можна було б зв’язатися.

Всі депутати фракції «Самопоміч», а саме Володимир Зуб, Андрій Заїка, Олександр Тимошенко Віктор Іванченко та Вадим Соколюк, вказали лише контактний телефон та пропонують виборцям домовлятися з ними про місце та час зустрічі по телефону. Фізичних адрес приймалень вони не мають.

Серед депутатів фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність»», у яких відсутні адреси депутатських приймалень та будь-які контактні данні – Роман Старіков. А Олександр Тарасовець, станом на 9 лютого, вказав адресу громадської приймальні та попросив виборців звертатися до нього щодо годин прийому за телефоном, але сам номер телефону не вказав.

Двоє депутатів з фракції «Радикальної парті» Жанна Шерстюк та Наталія Осіковська також не вказали ні адреси приймалень, ані контактних телефонів.

У фракції «Батьківщина» теж двоє депутатів не хочуть спілкуватися з виборцями. Це Віктор Акименко та колишній перший заступник міського голови Микола Миргородський.
Колишній міський голова Чернігова, а нині тимчасово безробітний Олександр Соколов також не залишив своїх контактів для виборців.

Відзначимо, що у нещодавно прийнятому Регламенті Чернігівської міської ради, серед обов’язкових відомостей, які мають бути оприлюднені про депутата, повинна зазначатися адреса його громадської приймальні.

Додамо, що Чернігівське відділення Громадського руху ЧЕСНО наразі обробляє всю інформацію про адреси громадських приймалень Чернігівських міських депутатів і незабаром вони будуть оприлюднені на всеукраїнській інтерактивній карті громадських приймалень місцевих депутатів на сайті Громадського руху ЧЕСНО.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.