Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:07:17

Обласний протитуберкульозний диспансер очолив Микола Дейкун

05.01.2016   10:34Агенцiя

4 січня, колективу комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний проти-туберкульозний диспансер» представлено нового очільника. Ним, за рішенням ІІ сесії VІІ скликання обласної ради призначено Миколу Дейкуна.

Привітали колектив та головного лікаря з новим етапом у житті медичного закладу перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, заступник голови обласної ради Арсен Дідур, керівник профільного Управління ОДА Петро Гармаш та колеги.

— Здоров’я людей — це те, що варто берегти будь-якою ціною. Саме тому облдержадміністрації робитиме все можливе, аби підтримувати медицину в області, — зазначив Леонід Сахневич.
Також він наголосив на тому, що Микола Дейкун має величезний досвід успішного управління медичним закладом. Адже попередньо він очолював комунальний заклад «Обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом».

Принагідно перший заступник голови ОДА подякував за плідну роботу виконуючому обов’язки головного лікаря диспансеру Ярославу Волоському.

Презентуючи трудовому колективу лікарні нового керівника, Арсен Дідур відзначив його професійний досвід та високі медичні знання, що підтвердженні численними почесними нагородами та науковими ступенями.
- Медицина нині знаходиться в процесі реформування, то ж перед колективом стоїть нелегке завдання йти в ногу з часом та дбати про розвиток головного протитуберкульозного закладу Сіверського краю, - наголосив заступник голови обласної ради та побажав Миколі Дейкуну плідної праці по удосконаленню роботи лікувальної установи.

 
Довідково:

Дейкун Микола Петрович народився 5 серпня 1954 року.

Закінчив Київський медичний інститут, медичний факультет за спеціальністю «лікувальна справа» у 1979 році. Після закінчення інтернатури за спеціальністю «інфекційні хвороби» працював лікарем-інфекціоністом Коропської ЦРЛ, з липня 1983 року – заступником головного лікаря по медичній частині Коропської ЦРЛ, з липня 1984 року – заступником головного лікаря медико-санітарної частини комбінату «Чернігівпромстрой», з жовтня 1984 року – головним лікарем міської лікарні №4. З лютого 2003 року по лютий 2009 року займав посаду начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації. З лютого 2009 року працює головним лікарем Обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІДом.

Миколі Дейкуну присвоєно Почесне звання «Заслужений лікар України».

Має вищі кваліфікаційні категорії зі спеціальностей «терапія» та «організація і управління охорони здоров’я».

У 2002 році захистив кандидатську дисертацію та отримав наукову ступінь кандидата медичних наук.

За багаторічну і сумлінну працю в галузі охорони здоров’я нагороджувався Почесним грамотами Міністерства охорони здоров’я України.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини