Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:48:27

Чернігівських активістів запрошують на майстер-класи з люстрації

03.12.2015   12:12Агенцiя

Громадський люстраційний комітет оголошує набір активістів-лідерів місцевих громадських організацій та ініціативних груп Чернігівської, Київської, Черкаської, Вінницької та Житомирської областей

Зареєструватися можна до 15 грудня тут: http://lku.org.ua/master_class

Наші експерти, використовуючи інфографіку, в доступній та простій формі пояснять вам, що таке люстрація та як провести повне очищення влади у північному регіоні. Ви зможете особисто поставити питання Тетяні Козаченко, Олександрі Дрік та Сергію Іванову.

Майстер-клас у Чернігові, який відбудеться 19 грудня, складається з двох блоків:
- Теорія. Ми розповімо усі тонкощі Закону, розвіємо найпоширеніші міфи, та розкажемо про основні інструменти громадського контролю
- Практика. Ми навчимо вас самостійно перевіряти чиновників, проводити журналістські розслідування, організовувати акції та ефективно спілкуватися з державними органами

За результатами майстер класу кожна група отримає завдання для забезпечення контролю за процесами люстрації в регіоні.

Буде відібрано 25 найбільш активних учасників, які отримають запрошення на фінальну конференцію у Києві, де з ними буде підписаний Меморандум про співпрацю.

Участь в проекті є безкоштовною. Організатори забезпечують учасників харчуванням та роздатковими матеріалами. Транспорті витрати та витрати на проживання для учасників з інших міст не відшкодовуються.

У разі виникнення додаткових питань пишіть на пошту masterclass@lku.org.ua, або в особисті повідомлення.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини