Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:07:20

Презентація Програми розвитку "Чернігівська перспектива"

30.09.2015   12:27

29 вересня відбулася знакова подія в суспільному та політичному житті Чернігова. Чинний мер Олександр Володимирович Соколов та його згуртована команда представляли Програму розвитку міста "Чернігівська перспектива".

Із цією програмою від партії "Наш край" Олександр Соколов балотується на посаду мера свого міста, щоб забезпечити добробут кожного чернігівчанина в успішному місті.

У своєму короткому виступі Олександр Соколов наголосив, що він і його команда ідуть на вибори, щоб зберегти темпи оновлення рідного Чернігова.
"Наш край" – це партія захисту інтересів місцевих громад, яка підтримує ідеї фінансової децентралізації та посилення місцевого самоврядування. Ця політична сила на боці людей, а не олігархів», – запевнив чинний мер міста.
Також Олександр Володимирович поділився з громадою планами з модернізації транспортної та комунальної сфер, розказав про заходи із залучення інвестицій та окреслив своє бачення соціального й економічного зростання Чернігова.

Підтримати О.Соколова прийшли члени його команди, його однодумці, шановані чернігівчани. Стисло, лаконічно – як люди справи, а не любителі поговорити, – вони розказали про минулорічні досягнення та добрі справи міського голови.

Найбільш змістовно та переконливо виступив Куліда Василь, начальник служби безпеки "Райффайзен Банк Аваль".
Він наголосив на тому, що базовий принцип партії "Наш край" – турбота про людей. "Ми проти олігархату при владі, популізму та порожніх прожектів. Нас об’єднує ідея сильної громади, без чого неможлива сильна Україна. Це один із головних принципів нашої програми дій «Чернігівська перспектива». Чернігів мав сумний досвід обрання бізнес-мера в 20006 році. Що з цього стало – всі пам’ятаємо, депутатська недоторканність виявилась дорожчою за передвиборні обіцянки. Другого експерименту Чернігів не витримає, коли містом залишиться керувати невідома особа. Тому що бізнес-мер не складе депутатських повноважень, олігархи ведуть в місцеві органи менеджерів своїх бізнес-структур. «Наш край» – партія зрозумілих професійних людей. "Наш край" переможе!» – закінчив свою промову Василь Олександрович.

Також від команди Олександра Соколова виступив начальник фінансового управління, заступник мера Чернігова Віктор Бистров, який ще раз наголосив, що завдяки саме Олександру Володимировичу бюджетники забули про затримку виплат, а в соціальній сфері вже відчуваються поліпшення.

Сергій Вакуленко, заступник директора ПАТ "Чернігівавтосервіс", підтвердив плани кандидата в мери міста на залучення інвестицій у рамках Програми розвитку електротранспорту. А також нагадав, що Чернігів – єдине місто в України, де з далеких масивів жителів безкоштовно автобусами підвозять до центру.

Учасник АТО, майор, заступник командира військової частини А 2984 Максим Пилипенко звернув увагу на те, що Олександр Соколов дбає про військово-патріотичне виховання молоді та соціальний захист військовослужбовців, оскільки і сам не стояв осторонь бойових дій в Афганістані.

Насамкінець зустрічі Олександр Володимирович подякував усім присутнім за увагу і поспілкувався з присутніми на заході журналістами.


PR

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини