Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 21:13:00

Нашим найголовнішим розчаруванням є нинішня ситуація в країні

30.09.2015   11:40Агенцiя

28 вересня, на Алеї Героїв відбулися Відкриті збори Чернігівської організації Політичної партії «Республіка», на яких Ми прийняли рішення йти на вибори!

Республіка - команда молодих рішучих та амбіційних йде на вибори, щоб модернізувати Чернігівщину. Кожен з кандидатів має чітке розуміння проблематики міста та як вирішувати ці проблеми не тільки на словах, а й ділом.

Як розповів лідер партії Олександр Щерба: «Нова політична сила «формується знизу, а не олігархами. Нашим найголовнішим розчаруванням є нинішня ситуація в країні». Антон Приходько, голова міської організації партії розкрив секрет, що партія і кандидати не мають негативного досвіду і розчарувань у політичній сфері, бо не були в ній присутніми.

На зборах була переважно присутня молодь, республіканці провели відкрите голосування та затвердили своїх кандидатів. Від партії «Республіка» на виборах до Чернігівської міської ради балотуватиметься 19 кандидатів, на посаду мера – Андрій Гедрович. Кандидат у своєму виступі розповів: «Я за освітою є економістом і розумію, що місту необхідно модернізувати промислове виробництво. Головне – створити для цього умови. Дуже багато можна зробити, не оглядаючись на Київ».

Раніше, та й зараз, ці кандидати працювали і працюють зі студентством, молоддю. Створювали та реалізовували безліч проектів. Зараз же всі мають розуміння і наснагу до змін, до змін у суспільстві, а головне – до змін у владі.

Відтак, «Республіку» представляють молоді, незаангажовані люди, такі собі «нові обличчя» у політиці». Головний мессидж – захищати звичайних громадян.

Республіка буде реально піклуватися про життя звичайної людини, модернізуючи Чернігів для створення нових робочих місць. Ми маємо збудувати місто легенд, але легенд про сучасні й майбутні успіхи рідного міста!

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини