Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:15:49

Вибори в 205 окрузі: явка склала 35,32%, - ЦВК

26.07.2015   22:27Агенцiя

ЦВК опублікувала явку на виборах у Чернігові

На виборах у 205 окрузі в Чернігові, де сьогодні, 26 липня 2015 р., відбувалися проміжні вибори народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі, станом на 20:00 проголосували 35,32% виборців. Про це свідчать дані, розміщені на сайті Центральної виборчої комісії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на виборах у Чернігові рекордно низька явка.

Як повідомляла прес-служба Центральної виборчої комісії (ЦВК), всього в Деснянському районі Чернігова передбачені 83 виборчих ділянки. Закрилися дільниці о 20:00.

Для участі у виборах всього зареєструвалися 127 кандидатів у депутати парламенту. Проте до дня виборів була скасована реєстрація 36 кандидатів. Таким чином, у балотуванні бере участь 91 кандидат, з них висунуті політичними партіями 7, шляхом самовисування - 84.

Зазначимо, екзит-поли надали суперечливі дані про результати голосування на окрузі № 205 у Чернігові. За даними екзит-полу СОЦІС, лідирує Березенко з 31,4%, а за даними екзит-полу New Image Marketing Group, лідирує Корбан з 33%.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини