Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:47:27

Люди вважають роздачу продуктових наборів справжнім підкупом – експерт

21.07.2015   17:47

У Чернігові представили результати дослідження виборчої кампанії, яке проводять громадські активісти. Так, за словами Вадим Антошина мешканці міста ідентифікують роздачу продовольчих пайків, як підкуп виборців.

Кількість респондентів, якідотримуються такої думкисуттєво збільшилася в останній тиждень, коли у місті з’явилися пункти роздачі продуктів. – Люди знають, що це такий же підкуп, як і видача грошей, все прекрасно розуміють, знають про можливу кримінальну відповідальність - пояснив експерт. Паспортні дані, які люди залишали в обмін на продуктові пакети, почали використовуватися у банках.

Експерти не відкидають можливостей оформлення на ці паспорти кредитів. Утім, згідно результатів досліджень більшість чернігівців вважають роздачу продуктових наборів приниженням людей.Також за словами Антошина, чернігівці дуже занепокоєні посиленням силових протистоянь у Чернігові. Люди почали побоюватись повторення ситуації в Мукачевому. – Наявність людей в камуфляжі на вулицях Чернігова дуже непокоїть чернігівців, - наголосив Вадим Антошин.

За словами Олександра Бондарєва, останнім часом збільшилася кількість скандальної інформації про кандидатів, які вони самі проти себе друкують. Експерт називає це звичайною маніпуляцією, покликаною викликати обурення людей проти конкурентів та проголосувати за того, хто маніпулює у такий спосіб. – У останній тиждень ми очікуємо активізації технічних кандидатів, які будуть працювати проти основних конкурентів. Буде багато чорного піару, брудної агітації. Ми очікуємо посилення силових протистоянь, - пояснив Олександр Бондарєв.


Сана Бойко

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини