Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:12:20

У заблокованому автомобілі вилучили гроші, боєприпаси та соціальні угоди

17.07.2015   13:02Агенцiя

У заблокованому автомобілі, в котрому за словами кандидата в народні депутати Геннадія Корбана пересувались скупники голосів, під час обшуку вилучили гроші, боєприпаси та соціальні угоди.

Повідомляє сайт Події і коментарі

Працівниками чернігівського міського відділку міліції, під час обшуку було вилучено: дві коробки, в яких знаходились конверти по 400 гривень в кожному, три заряджні магазини до автомату Калашникова, військова аптечка та засоби зв'язку.

На місці події працюють правоохоронці.

Нагадаємо, напередодні, близько 20 години, на вулиці Рокосовського(біля магазину Екомаркет), кандидат в народні депутати України Геннадій Корбан, разом зі своєю командою заблокував автомобіль, у якому за його інформацією перебувають скупники голосів. Близько 1:30 ночі чоловіки вийшли з автомобілю і в супроводі міліції були доставлені до Чернігівського міського відділку міліції. Автомобіль було опечатано, його планують відкрити після відповідного рішення суду. Наразі події навколо заблокованого автомобілю продовжуються.

До теми:

Скупників голосів доправили до міліції. Їх авто обшукають за рішенням суду

Заява передвиборчого штабу Кандидата у народні депутати в одномандатному окрузі № 205 Сергія Березенка9

Були заблоковані скупники голосів

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини