Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:33:02

Заява про спроби тиску на сайт ПіК та громадську організацію ЧОЦ "Ініціатива"

01.07.2015   17:05Агенцiя

Останні кілька днів до колективу редакції сайту Чернігівщина: події і коментарі та чернігівської громадської організації "Освітній центр "Ініціатива" з різних джерел надходить інформація про намір певних сил звинуватити сайт та організацію в зангажованості та необ'єктивному висвітленні перебігу виборчого процесу на проміжних виборах у 205 виборчому окрузі.

Розцінюємо наявність таких сигналів як спробу тиску на редакцію сайту та громадську організацію з метою залякати і примусити утриматися від незалежного, об'єктивного та збалансованого висвітлення виборчого процесу в 205 окрузі

Сайт ПіК є одним з небагатьох інформаційних видань Чернігівської області, який намагається,  окрім розміщення  матеріалів передвиборчої агітації (для чого  всім  суб'єктам виборчого процесу надані рівні умови),  неупереджено та об'єктивно висвітлювати   виборчий  процес   на проміжних виборах у 205 виборчому окрузі. Зокрема,  громадська організація Чернігівський  освітній центр "Ініціатива" та сайт ПіК проводятьмоніторинг  виборчого процесу на проміжних виборах в 205 в.о.Результати моніторингу  розміщуються  в спеціальному розділі сайту ПіК"Вибори 2015": без агітації та реклами, тільки факти.

Відзначимо, що наразі вся моніторингова діяльність здійснюється виключно за рахунок власних коштів організації, які надходять від розміщення рекламних та агітаційних матеріалів.

Додамо, що протягом останніх п'яти  років ми  проводимо системний моніторинг діяльності чернігівських політиків та виборчого процесу. За цей час ніколи не було звинувачень в упередженості та необ'єктивності.

Закликаємо всіх суб'єктів виборчого процесу,  їх формальні і неформальні команди не втягувати ЗМІ та незалежні громадські організації у політичне протистояння  під  час проміжних виборів на  205 окрузі! 

Від імені колективу редакції сайту  ПіК  та ГО ЧОЦ "Ініціатива" Павло Пущенко

 Чернігівщина: події і коментарі

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини