Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:24:05

Валерій Куліч: Питання підготовки до нового опалювального сезону – надважливе

30.06.2015   17:54Агенцiя

Підготовка соціальної сфери та об'єктів ЖКГ до сталої роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років наразі є одним з основних питань, відкладати вирішення якого вже нікуди.

На цьому очільник області наголосив сьогодні під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

Він зауважив, що 40% підготовлених до зимівлі об’єктів – це дуже небагато. Тому, враховуючи нестабільну економічну ситуацію в країні, підготовчу роботу слід пришвидшити. Доручення відстежити ситуацію по районах отримали керівники управлінь та департаментів ОДА.

— Ми повинні чітко знати – скільки і якого пального потребують об’єкти соціальної сфери. Ті, що працюють на вугіллі, повинні мати певний запас та вже думати, де його купувати потім. У нас є значні запаси торфу – проінформуйте людей, де і як його можна придбати.

Вже зараз треба робити все можливе, щоб уникнути загрози зриву опалювального сезону, - підкреслив Валерій Куліч.

Значну увагу голова облдержадміністрації приділив питанням, які порушувалися вчора на зустрічі з родинами загиблих учасників Революції гідності та антитерористичної операції.

Зокрема, він дав доручення перевірити роботу «гарячих ліній» облдержадміністрації та Департаменту соціального захисту населення ОДА, а також покращити якість інформації, що надається спеціалістами.

Вивчено та виправлено має бути питання зі встановленням меморіальних дошок на школах, де навчалися загиблі захисники.

Також керівник області наголосив на важливості допомоги родинам загиблих з боку закріплених за ними керівників структурних підрозділів та підприємств.

— Ця робота має проводитися вами постійно, а допомога надаватися вчасно та якісно. Ми усі у боргу перед ними, пам’ятайте про це, - зауважив Валерій Куліч.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини