Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:15:58

Геннадій Корбан: "Ми будемо протидіяти адмінресурсу"

26.06.2015   09:00Агенцiя

Відомий благодійник, політик та підприємець Геннадій Корбан поспілкувався з чернігівськими журналістами у прес-клубі «Експертна Думка». Що цікаво – зустріч проходила у нестандартному форматі – відкритий діалог: питання ставили не лише гостю, а й представникам ЗМІ.

Зокрема, Геннадій Корбан повідомив, що питання з логотипом «Укроп» вже залагоджене. І з цього приводу в інформагенції «Уніан» відбулася прес-конференція з представниками Українського об‘єднання патріотів та самим автором логотипа художником Андрієм Єрмоленком.
 
- Ми вирішили усі питання по цій темі. І тому, сподіваюся, спекулювань вже не буде. Зазначу: з художником ми зв‘язалися у той самий день, коли виник конфлікт. Ми взяли авторські права у використання протягом 20 років. Ми домовилися, що символ «Укроп» стане ще більш відкритим, вільним, ми не висуватимемо жодних умов чи вимог щодо прав з його використання іншими. 

Крім того, сторони домовилися про те, що вигляд логотипа буде дещо змінений.

Сам Геннадій Корбан говорить – наше місто йому подобається – зелене, чисте, свіже, а от місцева влада – ні.

- Занедбала вона Чернігів, якщо говорити чесно. А місто заслуговує на повагу та турботу. Загалом, я мрію, коли-небудь, коли вся ця ситуація з політикою закінчиться, мабуть, років через 10, я буду сидіти десь біля моря і писати про Чернігів.

Питали журналісти політика і про загадкову вуличну рекламу, схожу на соціальну, але з натяком на «Укроп».

- Я не зовсім розумію, що це за реклама така. Знаю, що це – справа рук якоїсь громадської організації, однак точно не знаю, хто це робить, але можу припустити навіщо – використати проти мене.

Торкнулися в розмові і теми прозорого Штабу – громадської приймальні народного депутата Андрія Денисенка. Будівля полегшеної конструкції розташована поруч зі Стрижнем поблизу міського Палацу урочистих подій. Геннадій Корбан повідомив, що за кілька місяців Штаб з того місця приберуть. А точніше – 10 серпня. Загалом, уточнив Геннадій Корбан, у Чернігові склалася незрозуміла ситуація щодо ставлення до Штабу.

- Весь час йдуть провокації щодо приймальні. То нардеп Анна Романова запит надішле (я готую на нього відповідь), то ще хтось. Мені не дають спілкуватися з людьми, не пускають ані в медичні установи, ані на підприємства, ані в школи. Звісно, прямо ніхто цього не каже, все завуальовано – відмови йдуть за відмовами. Ми, як відомі волонтери, не можемо зустрітися з військовими. Інший момент – я хотів орендувати Красну площу для того, щоб влаштувати для чернігівців концерт. Але мені у мерії кажуть: площа вже зайнята на два місяці вперед. Те саме і зі стадіоном ім.. Гагаріна. Та що стадіон, мені зняти офіс в центрі міста – теж проблема.

Однак з таким станом справ Геннадій Корбан та його однодумці миритися не будуть і обіцяють – чернігівському адмінресурсу вони будуть протидіяти. Ще один випадок – у соцмережах на фото розгледіли в одного з хлопців біля Штабу у руках гумовий кийок. «Але спецзасоби можна використовувати лише правоохоронцям або працівникам охоронних фірм», запитують журналісти. Геннадій Корбан відповідає:

- Зазначу: ми уклали контракт з приватною охоронною фірмою. Звісно, я всіх охоронців в обличчя знати не можу, але щодо цього хлопця я з‘ясую що і як.
 
А під кінець зустрічі Геннадій Корбан подякував чернігівцям за розмову. І закликав до відкритого діалогу, бо лише так можливо вберегти країну від лиха, а Чернігову забезпечити добробут.

PR

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.