Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:02:44

З нагоди Дня державної служби

24.06.2015   07:45Агенцiя

23 червня професійне свято відзначають державні службовці. З професійним святом їх привітали перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич, голова обласної ради Микола Звєрєв, голова обкому профспілки працівників державних установ Микола Петренко.

На сьогоднішній день статус державних службовців в області мають майже 9,1 тисяч осіб, і близько 75% з них – жінки.

Як позитив Леонід Сахневич відзначив тенденцію до збільшення кількості молодих працівників за останні три роки.
— Це ті люди, які увійшли у свідоме життя вже в часи незалежної України, люди з іншою ментальністю й великими амбіціями до самореалізації, - наголосив перший заступник голоси облдержадміністрації.

Голова обласної ради Микола Звєрєв привітав присутніх від обласної ради та депутатського корпусу. Він подякував держслужбовцям за плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування, побажав їх здоров’я, миру та самореалізації.

Звертаючись до присутніх на урочистому зібранні в облдержадміністрації Микола Звєрєв наголосив, що завдання, які стоять перед держслужбовцями, не можливо вирішити без глибоких знань, досвіду, відповідальності та тісної співпраці органів виконавчої влади і місцевого самоврядування. За словами Миколи Звєрєва, хоча й по-різному звучать назви посад фахової діяльності, але державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування виконують єдину місію – служать своєму народові. Серед іншого керівник висловив сподівання, що проголошений у державі курс на реформування і децентралізацію влади, сприятиме ґрунтовним перетворенням в усіх гілках управлінської системи нашої країни.
– Перед нами лежить одне із основних завдань такого реформування - побудова в Україні демократичного, соціально справедливого суспільства, з удосконаленим адміністративно - територіальним поділом на основі добровільного об'єднання громад, утвердженням європейських стандартів рівня життя, прав і свобод наших людей. І головне це допоможе забезпечити мир на нашій землі, – підкреслив голова обласної ради та побажав держслужбовцям добробуту, благополуччя, життєвого і професійного піднесення.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня державної служби Микола Звєрєв вручив Почесні грамоти та відзнаки обласної ради:
головному спеціалісту відділу контролю апарату обласної державної адміністрації Людмилі Драло;
головному спеціалісту загального відділу апарату обласної державної адміністрації Ірині Корінь;
головному спеціалісту відділу запобігання, виявлення корупції та взаємодії з правоохоронними органами апарату обласної державної адміністрації Миколі Литвиненку;
заступнику начальника управління інформаційної діяльності та видавничої справи Департаменту інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації Людмилі Мельник;
головному спеціалісту юридичного відділу апарату обласної державної адміністрації Наталія Сокирко;
начальнику загального відділу апарату обласної державної адміністрації Олені Фурсовій;
головному спеціалісту відділу кадрової роботи апарату обласної державної адміністрації Вікторії Цилібіній.

В рамках урочистостей також відбулося нагородження переможців і лауреатів ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець”.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини