Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:25:15

Голова "ГРІМ"у: Виходжу з УДАРу, бо це кишенькова партія. ЗАЯВА

14.05.2015   15:41Агенцiя

Я, Голова Правління ГО «ГРІМ» (Громадські ініціативи Майдану) Вадим Йовенко, вийшов з лав партії «УДАР», бо вважаю Чернігівській осередок кишеньковим утворенням харизматичного проекту.

Так. Віталій Кличко світом визнаний великим спортсменом, але великий в спорті не означає великий в політиці. Особисто в мене було дуже багато сподівань та очкувань від його політичного проекту «УДАР»…

…Під час Революції Гідності я був помічником коменданта київського Євромайдану від партії «Удар» Аверченко Сергія Миколайовича. І, неодноразово приймав участь в координаційних радах з керівництвом Євромайдану від партії «Удар».

До подій на Євромайдані я ніколи не був  в жодній політичній партії. Занурившись у вихор революційної боротьби отримав запрошення  від голови Чернігівського обласного осередку  Сергія Аверченка вступити до лав партії «УДАР». На його наполегливу пропозицію я надав згоду.

Я дуже поважаю Віталія Кличка, як видатного спортсмена, який разом зі своїм братом Володимиром привнесли значний вклад у розвиток спорту в нашій державі, й надали можливість усьому світу знати про Україну.

Коли Віталій завершив свою  кар’єру спортсмена і зайнявся політикою, я вважав, що це правильний крок чемпіона. Нам не вистачало українців-переможців в нашому політикумі . Сподівань на нього було багато. Я та інші патріоти України вважали його «лідером нації». Ми вірили неоднаразовим його закликам з трибуни майдану про повне перезавантаження влади.

Перше моє розчарування було 19 січня 2014 року, коли після народного віче патріотично налаштовані  люди з майдану пропонували Віталію взяти на себе відповідальність та повести людей за собою, але він відмовився. Були тривалі перемовини на вул. Інституцькій, біля мосту, в готелі «Україна». Потім всі разом ми пішли на вул. Грушевського, в надії, що Віталій дорогою прийме правильне рішення та візьме на себе ініціативу та Державний прапор і поведе за собою. Не сталося…

Потім весь світ побачив в що це вилилося, коли його облили з вознегасника. Усім патріотично налаштованим людям майдану набридло слухати байки так званих «лідерів Майдану».

Після подій на вул. Грушевського цей рух вже було не зупинити.

З початку Революції Гідності в Чернігові був створений обласний штаб Національного спротиву до якого я входив по квоті партії «Удар». Там я познайомився з Олексієм Коржем, Олександром Бондаревим , Владиславом Литвином (Чорний), теперішнім командиром 5-го Окремого Батальйону ДУК «Правий Сектор», Іриною Березинець та іншими з якими побачив своє громадсько-політичне майбутнє. Не словом, а ділом   робили ми потрібні кроки в поваленні «режиму Януковича», перезавантаженні влади, люстрації та боротьбі з корупцією.

Коли ми побачили, що в обласному штабі Національного спротиву з’являються певні непорозуміння відносно подальших дій штабу, а також втручання в діяльність учасників штабу відомих в Чернігові олігархів, та «шелест купюр», нами було прийнято рішення створити потужну, юридично зареєстровану організацію. Так народився «ГРІМ» (Громадські Ініціативи Майдану).

В його склад увійшли активні учасники Києвського та Чернігівського майданів. Мене було обрано головою правління даної організації. Ми не зупинились. Скинути злочину владу одне завдання, а збудувати Нову Україну – це набагато складніше.

Перед виборами президента України, коли Віталій Кличко зняв свою кандидатуру на користь Петра Порошенко «тоді на нього було шкода дивитися», я зрозумів, що відбувається типовий «договорняк», бо ще в Києві на Майдані ходили чутки, що Порошенко та Кличко ведуть перемовини з Дмитром Фірташем, щоб Віталій Кличко на президентських виборах підтримав Петра Порошенко в обмін на те, що той підтримає Віталія на крісло мера  м. Києва. І саме тоді я остаточно зрозумів, що мій вибір – це боротьба за Україну, дія, націоналізм!

Після приходу в обласне керівництво осередку «сім’ї» Тарасовців ситуація в партії «УДАР» на мій погляд ще погіршилась.

Що стосується Юрія Тарасовця та його участі в Революції Гідності, то це просто піар та фото, відео заставка на власний фотоапарат, яким постійно знімала теперішній керівник міського осередку пані Голуб. В Київ на Майдан Тарасовець приїхав перший раз, мабуть, через три тижні, і то, зі слів Аверченко: «до нас в гості… ». Ще декілька разів привозив якусь їжу зі свого ресторану щоб нагодувати  декілька майданівців. Що стосується Чернігівського Євромайдану – то декілька разів чергував в наметі та й то не охоче, піарився з автомайданом.

А коли я в штабі Національного спротиву представляв «УДАР» , і ми вирішували як змінювати владу в області та люструвати чиновників, цей «діяч» разом з «ударівцями» в Чернігівській міській раді вирішували скандальні питання по Ялівщині та інші питання земельних «деребанів».

На мою думку обласний осередок партії «Удар» –  це повністю «карманна партія» сім’ї Тарасовців, яка під керівництвом Юрія Тарасовця використовується як інструмент власних амбіцій родини, і не більше того.

Вже півроку ГО «ГРІМ» в моїй особі є повноважним представником    5-го Окремого Батальйону ДУК «Правий Сектор» по Чернігівській області, а також ми допомогаємо навчальному центру ДУК «Десна» в забезпеченні продуктами харчування, засобами особистої гігієни та іншим.

Ми неодноразово зверталися в усній та письмовій формі до родини Тарасовців про допомогу добровольцям, справжнім патріотам України, які не шкодуючи власного життя, захищають територіальну цілісність на сході України, але чули тільки пусти обіцянки та балачки.

Тому звертаю Вашу увагу, що перед тим як вступити до обласного осередку партії «Удар» під керівництвом Юрія Таросовця, дуже ретельно подумати.

Слава Україні!!!


http://pivnich.info/holova-hrimu-vyhodzhu-z-udaru-bo-tse-kyshenkova-partiya/

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини