Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:05:47

Корбану в Чернігові не раді?

12.05.2015   20:53Агенцiя

Екс-заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Корбан де-факто почав виборчу кампанію. Такий висновок можна зробити з повідомлення голови обласної організації партії «ДемАльянс» Ігоря Андрійченко.

ЦІКАВО. «Отримав наполегливе пропозицію сьогодні зустрітися з хлопцями з Дніпропетровська, які приїхали до Чернігова. Ввічливо відмовився від цієї пропозиції. І чого цим хлопцям не сидиться у себе в Дніпропетровську», - написав він на своїй сторінці в ФБ.

Очевидно, Ігор Андрійченко мав на увазі дніпропетровську делегацію на чолі з Геннадієм Корбаном, який не приховує, що збирається балотуватися до Верховної Ради по 205 чернігівському округу, де будуть оголошені дострокові парламентські вибори.

Що Корбан планував запропонувати Андрійченку? Друзі активіста вважають, що його, мабуть, хотіли спокусити місцем помічника депутата в обмін на допомогу в ході кампанії.

Так чи інакше, але історія з «промацуванням» Ігоря не пройде для Корбана даром. Не варто пояснювати, що Андрійченко - один з лідерів чернігівського майдану.

Той факт, що він демонстративно відмовився від можливої «співпраці» з дніпропетровцями, красномовно свідчить, що репутація Геннадія Корбана і чутки про його колишні «подвиги», вийшли далеко за рамки Дніпропетровська. Жоден поважаючий себе політик чи активіст не хоче мати з ними нічого спільного.

Нагадаємо, після того, як обраний губернатор Чернігівської області Валерій Куліч, який пройшов до Верховної Ради по 205-му округу в Чернігові, складе депутатські повноваження, на окрузі можуть бути призначені дострокові парламентські вибори. Поки єдиний кандидат, який заявив про свою участь у кампанії - одіозний дніпропетровський бізнесмен Геннадій Корбан.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини