Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:43:22

Офіційно представлено новопризначеного голову Корюківської районної державної адміністрації

05.05.2015   16:31

5 травня відбулось офіційне представлення активу Корюківського району голови районної державної адміністрації Олександра Савченка.

Представив новопризначеного очільника району перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич. У церемонії представлення також взяли участь голова районної ради Віктор Чернуха, керівники підприємств, установ, організацій району, міський, селищний, сільські голови, депутати районної ради та громадський актив.

Леонід Сахневич зачитав розпорядження Президента України Петра Порошенка від 28 квітня 2015 року №502, яким Олександра Савченка призначено головою райдержадміністрації.

Перший заступник голови ОДА окреслив основні завдання, які постають перед районною владою. Це – забезпечення проведення мобілізаційних заходів, медична реабілітація демобілізованих, допомога сім’ям загиблих у зоні АТО, підтримка волонтерського руху, забезпечення стабільної ситуації на території району, його економічний розвиток. Він також наголосив на необхідності проведення роз`яснювальної роботи серед населення в питаннях оформлення субсидій, проведення адміністративно-територіальної реформи в Україні, підтримки малозахищених верств населення та ін.

- Особливу увагу слід приділити ветеранам та учасникам війни, які повинні відчути нашу підтримку напередодні Дня Перемоги та в подальшому, - зауважив Леонід Сахневич.

Від імені органів місцевого самоврядування та активу району голова районної ради Віктор Чернуха привітав Олександра Миколайовича з призначенням на посаду, побажав здоров’я, добра та успіхів у роботі.

Олександр Савченко подякував за довіру, висловив сподівання на тісну співпрацю влади та всього активу району заради економічного зростання і благополуччя громадян.

Останні новини Чернігівщини

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.